Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 72

Tema: teta čuvalica se zaigrala sa telefonom

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno teta čuvalica se zaigrala sa telefonom

i nabila 600 kn telefona u 11 mjesecu.....

mm je za radikalne metode od otkaza do nadoknade tih 600 kn

a ja sam za to da joj se ne da ni otkaz,niti da joj se oduzima od plaće je joj je to prva greška,ja sam za razgovor tj da joj objasnim da ne zove 060 brojeve bilo je u novinama ono sa novom tv i ona je nasjela,a ja platila

jedino što neće za rastanak dobiti skupi poklon kaj sam planirala nego neku sitnicu....zato što fakat nemam love na razbacivanje

ona si je doduše svaki mjesec znala priuštiti kojih 30 kn sa mog telefona,no ja sam na to žmirila jer je i ona radila dosta stvari koje joj nisu u opisu posla

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

:shock: Ma daj, ali 600 kn? :shock: Pa zašto bi vi to pokrili?

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bi joj skinula 500 kuna s plaće. razgovarat može, ali zvat trinidad i tobago

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma nije zvala prekomorske zemlje

pročitajte ovo članak

slična situacija tj isti broj je u pitanju

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa svejedno, koliko ja znam, uvijek je navedena cijena poziva. Stvarno ne mislim da bi vi to trebali platiti.

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Pa jesi joj bar rekla šta je napravila

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

gle najstrože što bih ja napravila je da joj ljeta oduzimam po 100 kn od plaće dok ne otplati dug

ali,MENI bi bilo grozno da mene netko radikalno kazni zbog jedne greške u 2 godine besprijekornog rada...

inače sam takva,prvi put oprostim,ali drugi....uuuuu lete glave

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa možeš ti njoj oprostiti grešku time što joj nećeš dati otkaz, ali to ne znači da vam ne treba vratiti 600 kn.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

teddy

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pih ti si mi neka anarhistica... možda da si staviš neki cvjetak u avatar ili peace umjesto ovog A

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Sun prvotno napisa
    Pa jesi joj bar rekla šta je napravila
    sad je na odmoru dok su meni praznici,a detaljni ispis je stigao tek ovaj tjedan,u petak dolazi pa ću joj reći

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Sun prvotno napisa
    pih ti si mi neka anarhistica... možda da si staviš neki cvjetak u avatar ili peace umjesto ovog A
    malo sam kontradiktorna,što ćeš....

ali nikad ne skačem na prvu loptu u takvim stvarima,dam još jednu šansu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mene bi u cijeloj priči najviše brinulo kako se to ona brine za moje dijete ako toliko visi na telefonu... :/

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

e pa to, baš me zanima reakcija - po njoj bi i odlučila šta dalje
    Mislim ono, ako se skrušeno ispriča, onda bi ja kao ti, ali ako počne muljat i izmotavat se i bit bezobrazna... e onda no mercy

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Mene bi u cijeloj priči najviše brinulo kako se to ona brine za moje dijete ako toliko visi na telefonu... :/
    pročitaj članak,ok?

stavila sam link

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    ma nije zvala prekomorske zemlje

pročitajte ovo članak

slična situacija tj isti broj je u pitanju
    znam maria da nije, karikiram..samo je krajnje nepristojno zivkat više od nekoliko puta mjesečno s tuđeg telefona. a kamoli svaki dan i to igrice

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

maria, ja te podrzavam u nekaznjavanju ili slaboj kazni, jer ako je zena ok kao bebisiterka, i ovako joj odletele pare za telefon, mislim da nema razloga za nesto radikalno.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

to je istina....

bezobrazno je i nepristojno, napravit ću onako kako je sun napisala....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pročitaj članak,ok?

stavila sam link
    Pročitala. 3 kune po pozivu, dakle nazvala je taj broj 200 x. :shock:

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bi pop.., ai mislim da su sun i maria71 u pravu, svakome se omakne greška, ako je žena inače OK rzapeti je radi toga nema smisla, ali mislim da bi ona to trebala platiti, 50k mjesečno, za godinu dana isplati, neće baš osjetiti, a opet će ona nakraju to pokriti.

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pročitaj članak,ok?

stavila sam link
    Pročitala. 3 kune po pozivu, dakle nazvala je taj broj 200 x. :shock:
    uf pa možda je učila dete kak se telefonira: vidiš ovaj r tu, to ti je redial, to tu stiseš. I tako su utvrđivali gradivo...

maria

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

https://webbill.t-com.hr/

a da malo kontrolirate pozive?

na ovoj stranici vidljiv je ispis poziva od prethodnog DANA - pa možete reagirati pravodobno, umjesto da vas trefi šlag na kraju mjeseca...

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa
    Pa možeš ti njoj oprostiti grešku time što joj nećeš dati otkaz, ali to ne znači da vam ne treba vratiti 600 kn.
    potpisujem

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj s_a_n_d_r_a prvotno napisa
    potpisujem
    I ja. Nije kazna nadoknaditi nanesenu štetu, to se podrazumijeva. A slažem se i s Lunom Rocco - s čime se ona bavi u vrijeme kad bi trebala čuvati dijete?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

20 dana ,10 poziva dnevno,kao što piše u članku po par sekundi,znači nije da mi je dijete bilo nenadzirano satima,a i mali ima jezik pa ispriča što su taj dan radili..........

mislim imam ispis pa znam kaj pričam

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ne znam kakav deal imate u vezi telefona, ali meni je to prije svega nepristojno - zivkati nagradne igre s tuđeg telefona :shock:

Naša čuvalica zna da smije koristiti telefon za pozive u vezi AA, a za ostalo koristi svoj mobitel.

Da nam se to dogodi, ja bih joj skinula od plaće - ili sve odjednom ili na rate.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

možeš nazvat t com i moliti da ti uključe zabranu zvanja 060 brojeva i bok...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lavache prvotno napisa
    možeš nazvat t com i moliti da ti uključe zabranu zvanja 060 brojeva i bok...
    onda nemre zvat ni autobusni kolodvor .

uključiti webbill - i svaki dan kontrolirati. to je najbolja prevencija. i onda odmah upozoriti.

a za račun - smatram da ga teta treba podmiriti. bio bi red i da sama to ponudi.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno RE:

I ja mislim da je nepristojno zvati nagradne igre s tudjeg telefona. Ajde, jos bi razumjela da je nazvala i potrosila do 100kn, ta igra stvarno navlaci ljude, ali 600kn je ipak previse. Napravi onako kako ti je sun rekla: ako se isprica daj joj jos 1 sansu, ako bude bahata, zahvali joj se (naravno, ako se mozes tako organizirati da je netko odmah zamijeni).

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Još jedan glas za to da ne dramiš s otkazom, što i ne misliš ali da joj svakako na rate oduzimaš od plaće, jer jednostavno mora na neki način osjetiti posljedice te svoje bedastoće, odnosno mrvicu prevelike komocije koju si je dozvolila, pogotovo zato što niste baš takvi lovatori da vam tih 600 kn ne znači niš u životu

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja ipak mislim da je žena jednostavno nasjela na tu prijevaru sa telefonom. Pa ako je 2 godine čuvala dijete, meni je nekako razumljivo da je ponekad upotrijebila telefon. I ja, naime, svaki dan sa posla nazovem djecu da vidim kako su, jesu jeli, napisali zadaću...mislim...imam ja svoj mob, ali eto, zovem sa službenog. Primjećujem i da velika većina forumašica piše postove za vrijeme radnog vremena.
    Ta nagradna igra ide vjerojatno u vrijeme kad žena čuva Marka, okušala je sreću i nasjela!
    Mislim da trebaš s njom porazgovarati, upozoriti je...pa ako se ponovi, onda znaš već.... S obzirom da ne plivaš u lovi, onda možda uzimati od plaće u ratama...

skviki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Slažem se da joj ne treba dati otkaz ako ste inače sa njom bili zadovoljni. Ali meni je nepojmljivo da bi netko ( polazim od sebe ) tako olako koristio tuđi telefon. I to još za igrice! Smatram da bi ona trebala podmiriti taj račun jer meni to dođe na isto kao da si na stolu ostavila novčanik a ona iz njega uzela 600 kn. Pa nije dijete, zna da se tel razgovori naplaćuju.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni uopće nije jasno kakve dileme ima oko toga treba li ona platiti troškove SVOG telefoniranja. Zaigrala se na tuđem, ne na svom telefonu. Ja joj ne bih dala otkaz ako je inače u redu, ali to ne bih platila.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jooj, na tu glupost s Nove Tv sam i ja nsajela 8) ...ravno 3 puta i za to mi je već došao račun veći 40 kn. Naime, dobiješ vezu, pa ti neki ženski glas trijumfalnim i poticajnim glasom kaže, "Fantastičnoooo!! Zamalo ste uspjeli! Još jednom pokušajte i sigurno ćete uspjeti zaigrati!!!!", onda budala opet zove, pa ti ovaj puta kaže, "Odlično!!!! Još samo jednom i s tigli ste!!!" Mislim, što reći?! To je čista pljačka i podvala. Tim više što su emisiju nakucali u termin kad najčešće roditelja nema doma, pa klinci zovu k'o ludi.
    Čuj Marija, ne mogu reći da ne kužim tetu čuvalicu jer stvarno kad vidiš ona laka pitanja, pomisliš "evo lakog načina zarade 100 kn." A još kad čuješ da zvoni...! ALI, jedno je doma iskušavati sreću, a drugo kod poslodavca na njegov račun ( osim ako firma nije državna ). Zato bih ja čekala njenu reakciju, nadam se da će se žena barem ponuditi platiti dio ili sve, a ti onda reagiraj po instinktu...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Citiraj s_a_n_d_r_a prvotno napisa
    potpisujem
    I ja. Nije kazna nadoknaditi nanesenu štetu, to se podrazumijeva.
    Potpisujem!

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Naša čuvalica zna da smije koristiti telefon za pozive u vezi AA, a za ostalo koristi svoj mobitel.

Da nam se to dogodi, ja bih joj skinula od plaće - ili sve odjednom ili na rate.
    potpisujem

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Romy prvotno napisa
    "evo lakog načina zarade 100 kn."
    Mislila sam 1000 kn.

bubimirko

Početno

mislim da teti čuvalici treba jedan ozbiljan razgovor.......a nakon toga treba odlučiti šta dalje......iako moram reči da bi se na tvom mjestu zapitao o njezinoj inteligenciji ako je pokušavala 20x u 10 dana

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

kak ste vi blagi
    ja bi ju zgromila!
    2 stvari me brinu u cijeloj ovoj priči:

1. kako luna rece: kaj ta žena radi dok ti čuva dijete. 10 poziva - 10 poziva; a sigurno nije prestala gledati; dakle ona svaki dan prati tu emisiju, i to vjerojatno od-do. ne znam koliko to traje, ali sigurno nije ispod sat vremena

2. bez uvrede, ali imam mišljenje o ljudima koji "nasjednu" na takve "smicalice"...kakvo nasjedanje?!? pa koliko moraš biti glup da zoveš tak nekaj?!? i to 10x svaki dan?!? i tako 20 dana?!? sad ću stati jer budu me opet opominjali....

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

evo sad sam pogledala na teletekst. emisija traje 2 sata....

bubimirko

Početno

Citiraj anki prvotno napisa
    evo sad sam pogledala na teletekst. emisija traje 2 sata....

možda sve svoje pokušaje ispuca u prvih 5-6 minuta pa je ostalih sat i pedesetpet slobodna da se posveti onome za kaj je plačena

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj, znate što...Nisam mislila da će osvanuti taj dan (odnosno, noć), ali ja se skroz slažem s anki...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Joj, znate što...Nisam mislila da će osvanuti taj dan (odnosno, noć), ali ja se skroz slažem s anki...
    ...a čak nije ni puni mjesec...
    čekaj, čekaj...vidjet ćeš ti koliko sam ja zapravo dobra i draga...u dubini duše...iza, na prvi pogled, hladnog željeznog oklopa;pa buš mi na kraju i kolače pekla

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

hi hi hi
    kak bu se maria sutra veselila kad vidi kak su joj noćne ptičice zachatale topic

bubimirko

Početno

kad je chat neg je chat.........anki smajlić ti dobro "meša"

i za kraj malo na temu nakon dugotrajnog premišljanja.......maria ipak trebaš tražiti lovu nazad.....imaš ispis, fakat je bedasto s tvoje strane da plaćaš 600 kn njezine zezancije-----razmisli malo koliko ti moraš raditi za to.......a što da je napravila račun ko iz onog članka bi li isto bila ovako tolerantna i sama platila??????

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

maria, a da žena nije potplačena kad je na taj način prisiljena dodatno zarađivati?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    https://webbill.t-com.hr/

a da malo kontrolirate pozive?

na ovoj stranici vidljiv je ispis poziva od prethodnog DANA - pa možete reagirati pravodobno, umjesto da vas trefi šlag na kraju mjeseca...
    Koliko se plaća ta usluga?

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kak ste vi blagi
    ja bi ju zgromila!

1. kako luna rece: kaj ta žena radi dok ti čuva dijete. 10 poziva - 10 poziva; a sigurno nije prestala gledati; dakle ona svaki dan prati tu emisiju, i to vjerojatno od-do. ne znam koliko to traje, ali sigurno nije ispod sat vremena
    Možda u to vrijeme dijete spava pa žena gleda?? (nije da je branim)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    kak ste vi blagi
    ja bi ju zgromila!

Možda u to vrijeme dijete spava pa žena gleda?? (nije da je branim)
    Maria je napisala da je žena u 20 dana nabijala po 10 poziva dnevno. Sumnjam da je maleni svih 20 dana baš ta 2 sata spavao, pa nije robot.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja inače nisam nešto radikalna i oštra i ne bih joj dala otkaz radi toga, ali kao što bubimirko reče - imaš ispis i mislim da bi bilo sasvim u redu tražiti da ti vrati lovu. Pa makar 50 kn mjesečno pa godinu dana, ako joj je drukčije bed. Ali da osjeti.

Iako ni ja nisam ništa tražila kad nam je teta spremačica sa zelenom stranom spužvice jako izgrebala nova stakla na prozorima , iako sam joj rekla da se ne obazire i ne riba ako ne ide dolje.
    Ali ona se je nekoliko puta nudila da će platit štetu i užasno se grizla radi toga

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •