m. se kao beba stalno nosila u marami, a nakon prvog rodjendana se to spontano smanjivalo i ubrzo se svelo na nosenje u posebnim prilikama, na putovanjima, kad je bila bolesna i sl.
nedavno smo dobili jos jednu bebu i njega naravno opet stalno nosim.
m. ima 2,5 godine i bracu je dobro prihvatila, bez prevelike euforije ali nema ni neke ispade ljubomore, dakle bas onako ok.
dobro podnosi i to sto je on stalno na ciki, sto se stalno nosi itd.
medjutim jucer mi je rekla "da joj ide na zivce sto stalno nosim bracu" i da bi htjela da i nju nosim u marami. u prvi cas se nisam snasla i ucinilo mi se ludo nositi tako veliko dijete u marami ali se sjecam da se uvijek govorilo o tome da je marama namjenjena djetetu do trece godine.
inace sam se dobro snasla pa sam joj nakon toga zavezala njenu bebu-lutku jednom manjom maramom i onda je ponosno paradirala tako po kuci i govorila da je ona mama klokanica (po uzoru na kangu iz winnie the pooha).
ipak razmisljam da je ponekad malo nosim u marami makar za igru.
koji su vezovi najbolji za veliko dijete (osim ledjnog, mislim da je njoj bas fora da bude naprijed), hoce li cvor izdrzati? molim ideje

Odgovori s citatom
mogli bi se i dalje nositi, ali moja kičma protestira. no nije isključeno da još ponekad iskoristimo maramu kao brži način transporta od hodanja do vrtića, po kiši npr.
a i samo sam htjela pokazati da se i velika djeca nose.
Pre, pretežak mi je. Kralježnica mi puca! Jako i je žao, ali nije smak svijeta, nunamo se i mazimo i bez nje
, ali se zato sada svako malo "provoza" i totalno gušta. uskoro će 4 godine.
).