Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Trebam vašu pomoć..

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Trebam vašu pomoć..

Sve vas lijepo pozdravljam ! Nisam prvi put s vama, ali prvi puta pišem na vašem podforumu. Volim čitati vaša prelijepa iskustva sa usvajanjem, lijepo mi je vidjeti kako ste sretni vi koji ste pronašli svoju djecu i osjetiti kako ih volite bez zadrške.. Čestitam vam i želim puno, puno lijepih zajedničkih trenutaka . A vama koji još niste ostvarili svoju želju želim da se to dogodi . Ja sam još relativno mlada, imam 27 god., udana sam sretno i imam jako lijep brak. Po zanimanju sam odgojiteljica (predškolske djece), ali ne radim u struci. Boma sam, i iako mi je lijepo biti domaćica, imam želju bit korisna i "vani". Točnije, razmišljam o otvaranju "mini"- doma za nezbrinutu djecu (u suradnji sa jednom humanit. org.), za oko 6-ero djece, koja bi tu živjela u jednoj toploj atmosferi, što sličnijoj obiteljskoj (zato i ne bi htjela da ih je puno, ko što je to slučaj u velikim drž. dječ. domovima. Što mislite o ideji? Je li ostvariva (s obzirom na zakonske odredbe- mislim, dal može fizička osoba otvorit tako nešto)? Unaprijed hvala na vašim postovima i mišljenjima! Poslije vas pitam još neke detalje. Hvala i pozdrav od Sanje!

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mislim da je za tebe rješenje udomljenje - ako imaš uvjete, mislim da možeš dobiti više djece na udomljenje. Može li to baš biti domska institucija, financirana na isti način kao postojeći domovi za djecu, ne znam. To vjerojatno možeš saznati pri Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi. Doista ne znam može li taj sektor biti privatiziran i na koji način.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Možda da pitaš ovdje:

UPRAVA ZA SOCIJALNU SKRB
    Pomoćnik ministra: Dragutin Keserica

Tajnica: Martina Juršić
    Telefon: (01) 61 69 240
    Fax: (01) 61 96 394
    e-mail: Dragutin.Keserica@mzss.hr

nešto o udomiteljstvu: