-
Trebam vašu pomoć..
Sve vas lijepo pozdravljam
! Nisam prvi put s vama, ali prvi puta pišem na vašem podforumu. Volim čitati vaša prelijepa iskustva sa usvajanjem, lijepo mi je vidjeti kako ste sretni vi koji ste pronašli svoju djecu i osjetiti kako ih volite bez zadrške.. Čestitam vam i želim puno, puno lijepih zajedničkih trenutaka
. A vama koji još niste ostvarili svoju želju želim da se to dogodi
. Ja sam još relativno mlada, imam 27 god., udana sam sretno i imam jako lijep brak. Po zanimanju sam odgojiteljica (predškolske djece), ali ne radim u struci. Boma sam, i iako mi je lijepo biti domaćica, imam želju bit korisna i "vani". Točnije, razmišljam o otvaranju "mini"- doma za nezbrinutu djecu (u suradnji sa jednom humanit. org.), za oko 6-ero djece, koja bi tu živjela u jednoj toploj atmosferi, što sličnijoj obiteljskoj (zato i ne bi htjela da ih je puno, ko što je to slučaj u velikim drž. dječ. domovima. Što mislite o ideji? Je li ostvariva (s obzirom na zakonske odredbe- mislim, dal može fizička osoba otvorit tako nešto)? Unaprijed hvala na vašim postovima i mišljenjima! Poslije vas pitam još neke detalje. Hvala i pozdrav od Sanje!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma