-
novi podforum?
Drage administratorice,
ima li kakve šanse da višestruke mame dobiju svoj podforum?
Ima nas sve više a pomalo nam je postalo nečitko i zbrkano pratiti jedna drugu i biti jedna drugoj na usluzi svojim iskustvima i savjetima. Masu situacija je zaista specifično u odnosu na jedno dijete, pa bismo Vas molile da nam izađete u susret, ako ste u mogućnosti.
Zahvaljujem i srdačno Vas pozdravljam,
mama Martina
-
Zahvaljujem na prijedlogu, razmislit cemo o toj mogucnosti
-
Svakako bih podrzala ovu inicijativu, zapravo sam i sama mislila predloziti nesto slicno jer mi je prijateljica koja trenutno nosi blizance rekla da na Rodi nema bas dovoljno informacija.
A ja :shock:
Mislim da kao jedan cjelovit portal i forum namjenjenom roditeljima i djeci, nasa Roda treba imati i takvo mjesto.
-
Evo i ja podrzavam inicijativu...
sve je specificno od AP za blizance i trojke pa preko dojenja do prakticnih stvari ( koja kolica, i sl.)
-
-
Mislim da je to odlična ideja.
Otkako nosim blizance primjetila sam da je teško doći do informacija o blizanačkoj trudnoći i odgoju.
-
Odlicna ideja, u potpunosti je podrzavam i nadam se da ce nas drugi podrzati.
Ljubac svima a narocito
-
Draga administratorice usliši naše molitve
kako bi dupličke u duple dupličke dobile svoj podforum,
pusa
-
-
-
evo i moja 3 glasa - mislim moj i ovih 2 cura u trbuhu za poseban podforum jer nazalost na Rodi nema dovoljno info za nas s vise beba odjednom
-
evo i nas da podržimo ideju!
-
Nas tri podrzavamo ideju - to sam ja i dve "popisulje" u stomaku (23 tj). Draga administratorice - please, please, pleeease
-
Glas ZA i od nas !
Mum2B sa Evom i Filipom u naručju.
-
i nas troje podrzava ovu ideju!!
-
Podržavam ideju u potpunosti!
A dok nam se ovdje ne smiluju sve duple i trostruke i četverostruke mame pozvane ste na kavicu kod mene na http://www.trudnoca.net/forum/viewforum.php?f=56
-
Draga naša admin anchie76
,
iako nisam mama blizanaca, podržavam mame malih duplića u inicijativi za njihov podforum. Why not? 8)
Koristim priliku da pozdravim duplu duplicu i ... dolphins, ako se ne varam? :/
-
-
Nas troje isto podržavamo ovu ideju! :D
-
dobrodošla tea2, pusa od svih nas!
mislim da ti ne moram naglašavati da smo ti na raspolaganju, vidiš i sama koja smo luda ekipa...
daklem, još jedna mama u očekivanju:
tea2, 27.06.2007.
-
-
Evo, moji glasovi podrške i ovdje. Nina, Dario i mama Kuki.
-
Znam da ovo nije mjesto za to, ali konačno sam nasla minutu vremena da malo nešto napišem i sada nam je forum zaključan. Pa gdje mogu sada pisati? Tko zna kada ću opet imati malo vremena. Uz koje kakve mastitise, prehlade, izrastanje zuba, plakanje i nespavanje to je nemoguća misija. Glasam za podforum što prije!
-
hej kuki, draga, otvoren je 9. nastavak naše sage na kružocima. potraži nas!
-
Hm, da li to znači da ništa od pdf-a?
-
Otkud taj zakljucak :? Rekla sam da cu razmisliti. Ne mora pdf biti otvoren iste sekunde ili mora?
-
-
Glasamo i mi!!
-
podižem .... čisto da nas se ne zaboravi...
-
Nece vas se zaboraviti
-
Dajem svoj glas jer sam jedan od blizanaca. :D
-
-
-
Hvalaaaaaa Anchie, srce si!
Ima li koji brži način ubacivanja linka osim školskog prepisivanja?
-
Ne treba prepisivati. Odes na tu temu, i onda kad si u njoj odes na URL address i tamo gdje je link oznacis cijeli i stisnes CTRL+C (to ti je copy), i onda dodjes ovdje na topic i stisnes CTRL+V (to ti je paste). To je najlaksi nacin, nema lakseg nazalost
-
-
Bravo, Anči, to se traži!
-
-
Sorry Mamasch, ja to ipak ne bi selila na ovaj pdf. To je ipak prica s poroda koja se i nalazi na dobrom pdf. Mozes eventualno otvoriti novi topic na duplici pdf i tamo staviti link na svoju pricu koja je na pdf "price s poroda".
Moze tako?
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma