Trudnoća jest posebno stanje u kojem beba ne proždire naše kosti, meso, žile, mišiće, vitamine, minerale... . Ipak se je priroda sama jako dobro pobrinula za to. Da nije onda bismo i u majčino mlijeko dodali pokoji dodatak (mozda malo Red bulla ) kada se već pozivamo na današnji stil prehrane. Također nekako mislim da paralelno s "globalnim zagađenjem" i razvojem civilizacije evoluira i čovjekov organizam jer da tomu nije tako vrsta bi već odavno izumrla, naime kada je čovjek nastao prije jako puno tisuća godina puno je toga bilo drugačije, zar ne?

Slažem se da je uzimanje vitamina izbor ali ja ga nikada ne bih sebi priustila i ne bih s takvom vrstom kemije eksperimentirala u osjetljivom razdoblju svog i bebinog života :/ . Bez indikacija, naravno. Ta "divna i spasonosna" tableta koja će trudnicu "održati na životu" :/ nije baš jednako umjetna ili čak manje umjetna nego rumena jabuka s place koja bi bila moj izbor 8) .
Što se tiče preventive u ovom slučaju to mi nekako sliči na to da bih ja sada mogla početi uzimati antibiotike jer nikad se ne zna, vani je hladno pa bih možda mogla dobiti upalu pluća, a posljedice su vrlo ozbiljne.

Prehrana za dvoje je bila spomenuta u kontekstu.