Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Odiže glavicu, ali i nogice

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Odiže glavicu, ali i nogice

Bok ljudi!
    Negdje sam onako brzopleto pročitala, tu među postovima da nije dobro kad dijete odiže galvicu dok je na trbuhu i nogice - kao da radi avion.

Upravo sam primjetila da mi i Petra to radi. Ima 3,5 mjeseca i kad je na trbuhu jako odiže glavicu i može ju jako dugo tako držati. Mogla je to jako rano, s nekih par tjedana, međutim sad je počela u isto vrijeme i obje nogice odizati od poda.

Da li stvarno to nije dobro ili sam ja nešto prebrzo zaključila (u zadnje vrijeme - zadnjih 3,5 mjeseca - čitam svaku petu riječ pa zaključujem po smislu).....

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Hady i Lovro isto diže glavicu i noge u isto vrijeme (ljulja se na trbuhu).Zbilja nisam znala da to nije dobro. A ja sam tak ponosna na njega kak visoko digne glavu i uopće ju ne spušta i još uz sve to i nogice diže

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

mimazg, čekaj, nemoj još ovo prihvaćati sa sigurnošću, jer ni ja nisam sigurna da li je to normalno ili nije.... čekaj da nam napiše netko stručniji...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Hm, ne znam koliko to ima veze s dobi djeteta, Andrej je to radio sa 7 mjeseci, i mene je isto zabrinulo, čak sam i posebnu temu otvorila o tome, pa se na kraju pokazalo da je to u toj dobi skroz normalno. Zbilja ne znam za 3,5 mjeseca. Inače, kod njega je to prethodilo puzanju (propuzao je sa 7,5 mjeseci, dakle vrlo brzo nakon toga).

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

i martin je to radio, pa sam se kao i ti uplašila. skužila sam da to radi kad ima pelenu, jer ga sputava i kad je bez pelene, a ne želi biti na trbuhu. i dalje baš ne voli biti na trbuhu ali postavlja pravilno ruke već duže vremena i sve je u redu

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

hady najbolje ti je da pitaš pedijatricu ako si zabrinuta. ja sam se jednom uspaničila jer sam svašta pročitala ovdje, a isto se dogodilo i još jednoj našoj jesenskoj pa kad smo problem iznijele pedijatrima ispalo je sve ok. patrik isto hoće nekada dići noge ovako kako opisuješ.

trenta avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

i meni karlo redovno odiže noge :/

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

koliko ja znam to je normalna faza, negdje u 4. mjesecu, neki to zovu avion, neki plivanje na suhom, a izgleda tako da dijete odize glavicu, noge i ruke u potrbusnom kao da se rasteze. cini mi se daje to cak navedeno u knjizici moja prva godina.
    ali neka se javi netko strucniji.

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moja mala nećakinja od 3 mj upravo to radi, diže glavicu i noge istovremeno. fizioterapeut nam je preporučio da probamo ravno ispred bebe staviti neki predmet koji će promatrati, pa će automatski spustiti noge.FAKAT PALI. probajte :D

maaja79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

i irvin ponekad tako "pliva"
    u nasoj knjizi pise da to bebe nauce sa 4 mjeseca

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •