Iskusne tete, molim savjet:
imam 4 S covera zasad, 3 PUL i jedan fleece. Treba li mi možda jedan vuneni? ako da, koji predlažete? koji su vama najbolji coveri?
Iskusne tete, molim savjet:
imam 4 S covera zasad, 3 PUL i jedan fleece. Treba li mi možda jedan vuneni? ako da, koji predlažete? koji su vama najbolji coveri?
uvijek kad pomislim da sam nešto svladala, vi mi date novi izazov![]()
Kailash, i ja si želim vuneni cover!
Ali ne neki fensi-šmensi od 40$, nego neki "zdravi" od organske vune, tipa Loveybums, ili Aristocrats. Dilema mi je da li da bude na kopčanje ili kao gaćice.
Javite se svi koji imate iskustva s vunom!!!
Naravno da ti treba vuneni cover, kakvo je to uopće pitanje?![]()
![]()
meni se iskreno čini da je racmanov ok (oko 12 eura)
iskusne kamenujte me ako trućkam bez veze!![]()
I ja bi vuneni racmanov :D ali me isto muči dali na kopčanje ili gačice :?
Jel puno lakše oblačiti ovaj kao gačice?(valjda i je bolji u nečem kad je i skoro duplo skuplji)
Kailash sorry ako se ja uguravam(sad ču dalje samo pratit šta če se zaključit)
ja imam racmanov vuneni na kopcanje, M, vrlo malo sam ga koristila, i mislim da ce uskoro na burzu.
Nije los, odnosno skroz mi je ok, ali ja sam ga kupila s namjerom da ga koristim po noci. Ali ne sjeda mi bas dobro oko nozica, i s obzirom da po noci ne presvlacim a malena puno piski, malo mi pusti oko nozica. Sto ce reci nakon jedno 11-12 sati koristenja. Tako da se sada spremam ovoga prodati a kupiti onog drugog, jeftinijeg, koji se bas skroz oko nogica stisne.
Preko dana mi bas nikad, nikad nije pustio, a bila sam par puta malo duze u peleni je ostavila bas namjerno da vidim kako se ponasa.... Za usporedbu, FB pelene su mi vec nakon 2 sata znale propustiti preko dana...
Tako da ako netko namjerava kupiti bas taj, i hoce jeftinije nego kod racmana, preporucam se.
zaboravila sam napisati da je to zapravo popolini vuneni cover
Ja sam kod Racmana kupila vuneni krasni cover na navlacenje od Popolini. Mislim da je on najbolji jer jako lijepo obavije tijelo. Međutim,iako sam ga lanolizirala već 2x nije mi se pokazao dobrim po noći (a zbog toga sam ga kupila).
Sad sam ga lijepo oprala i trebam opet lanolizirati pa ću vidjeti. Skupljam snagu da se opet ne razočaram previše ako bude puštao.
Inače, ponavljam, ovaj bez drukera koji se navuče, jako jako lijepo sijeda![]()
ja imam bj wool marketplace preedivan, prekrasan, kvalitetan i dobro drži.
Prihonja, ne ostavlja tragove po nogicama, ne stišće prejako? Moja bebuška ima prilično bucmaste noge pa me to brine.
Ajd' probaj opet, pa nam javi, držimo ti fige da ne procuri ovaj put :D
čuj josie, daj prijavi ovaj bj tam na topic o kraticama prosim te!josie prvotno napisa
![]()
Evo nasla sam ih na netu, preprekrasni su. Ali pise da su daytime covers.ja imam bj wool marketplace preedivan, prekrasan, kvalitetan i dobro drži.
Mene zanimaju najvise nighttime. Josie jesi ih probala po noci? Izdrze? Kako dugo?
Prihonja, svakako javi kad jos jednom lanoliziras cover, ja bi ga narucila ali necu ako propusta i nakon lanoliziranja....
Ja sam svoj jednom lanolizirala, preko dana drzi 100% cak i na full mokru pelenu, a preko noci mi je bodic bio onako skroz malo malo lagano kao vlaznjikav, ne mokar, ali nakon cca 12 h tek. Tako da sam s te strane zadovoljna s popolinijem.
Imate li jos kakve preporuke za dobre nighttime vunene covere? Koji besprijekorno drze, super prijanjaju, nisu bas debeli, i ugodni su za kozu (ne pikaju)?
čuj,
pa izdrži, kako koju noć.
većinom peživimo do jutra suhi.
ako je jako zapišken, nema tog covera koji će izdržati, čak mi i ME popusti.
doduše, savim mu da ima malkice lufta na nogicama (srednji druker), jer se inače žali da ga steže.
imam i GB vuneni cover, deblji od BJ negdje 48 puta, ali nam je širok oko nogica, pa mi djaba što može sačuvati 10 litara tekućine, kad procuri kod pasica.
Nama je Aristocrats odličan! L veličinu smo uzeli (27$)...
Kao što i Josie kaže, ima noći kad ništa ne drži.... ali većinu noći nam je to izbor br. 1. No, ne za dan jer je stvarno debeo u tome.
ne treba ti..kailash prvotno napisa
da ne otvaram novi topic:
Snooty Booty cover- jaaaaako mi je lijep, dal ga je netko isprobao
BJ Marketplace soakeri, shorties i longies su i meni jako lijepi, međutim navodno se ne rade od čiste vune i rade se u Kini, bilo je tu još nekih stvari... hm, ne znam. I ja imam dva njihova soakera, ali nekim ljudima su pretanki i puštaju. Josie je očito jedna od onih kojima su dobri.![]()
Meni su najnajljepši ručno rađeni soakeri, ali onda je i cijena naravno viša.
Inače Stacinator ima day/night vunene covere, navodno su dobri.
http://www.snootybootydiapers.com/st...mbs=No&Thumbs=anjica prvotno napisa
Jel na taj misliš?
a jel netko probao Thirsties® covere?
mislim na ovajmomtobe prvotno napisa
anjica prvotno napisa
u međuvremenu se nešto sprčkalo sa stranicvom, moram ponovo pogledati
dakle, odgovor je dvojak:
a) ovisnički - naravno da mi treba!!!
b) racionalni - ne treba mi još i to
:?![]()
c) diplomatski-kupiti,za svaki slučaj! Nikada ne znaš kada će ti baš taj zatrebati...kailash prvotno napisa
![]()
Slušaj ovisnice, uvijek možeš prodati.kailash prvotno napisa
![]()
![]()
TeddyBearz prvotno napisa
![]()
sad još samo odlučiti koji...sviđa mi se stacinator wool ili tykies isto ima neke slične....samo malo ljepše..![]()
Da odgovorim na pitanje u vezi žuljanja oko nogica. Ja mislim da je Toni idealan pokazatelj da ne žuljaju niš...nema tragova jer on ima sarmice... bucko je.
Javim kad probam još jednom. Naša noć bez presvlačenja traje cca 12 h, al ja ttražim upravo takav soaker koji će izdurati pogotovo jer stavljamo pocketicu FB...dakle, mislim da s pravom očekujem da drži toliko, zar ne![]()
da li mi neki veči znalac može odgovoriti da li je ovaj donji cover sa cvjetićima stripes ili tigger on tealanjica prvotno napisa
ja ne mogu skužiti iliti povezati![]()
ako kod opisa covera klikneš na Large covers vidjet ćeš koji je tiger on teal. stripes još nisam našla ali nije nijedan od ova dva na slicianjica prvotno napisa
![]()
evo našla sam stripes
![]()
super je
nitko za thirsties?
meni su lijepi, ima par krasnih bojica, ali iskustva nemammay prvotno napisa
![]()
sad je red na mene da pitam:
u opakoj smo potrazi.
tražim visoki cover, nije bitno je li vuna, fleece, pul, blablabla, bitno je da je visok, onako, da prekriva pupak.
i ne bih da je pufasti, ali to je manje važno.
to zna što o stacinator - so simple coveru, on mi se čini visok, ali bi htjela čuti sa više strana.
may je sinoć riješila problem, i ja skup s njomcoccinella prvotno napisa
![]()
je,ali nisam naručila thirsties nego prorap. ima ga netko? kakav je?
Znam da Ameri dosta koriste Prorap, ne znam koji si od ovih uzela, pa pogledaj ocjene:
http://www.diaperpin.com/diapers/ItemDetail.asp?ID=44
http://www.diaperpin.com/diapers/ItemDetail.asp?ID=1569
http://www.diaperpin.com/diapers/ItemDetail.asp?ID=883
imam ja jedan prorap i nisam odusevljena
dosta je kruti, ima neka dva sloja, uzak je sastrane pa mi viri pelena van
ima i onaj dodatak za kopcanje koji mi se cini da bi ga zuljao dok lezi na trbuhu
uz to nam je i ekstra veliki, velicina L, ak je netko zainteresiran mogu ga prodati
nakon tvog oduševljenog opisa, ne znam tko će ga kupitiDia prvotno napisa
![]()
a sta...bar sam iskrena![]()
ne mogu vama lagati sam da bi ga prodala, previse vas volim
sad sam malo pogledala, postoje 2 vrste prorap covera
skicni tu
ja imam ovaj gornji, colors diapers covers
a sta ja znam, mozda je nekome dobar