Gdje se može kupiti ok grudnjak za dojenje, a da cijena nije previsoka (do cca 150kn)?![]()
Gdje se može kupiti ok grudnjak za dojenje, a da cijena nije previsoka (do cca 150kn)?![]()
Muller, 65kn, Neckermann 59kn.![]()
u jednom malom dućanu sa donjim rubljem u Importaneu (kod onih okruglih stepenica...79 kn, pamučni....ljepo su mi izgledali, nisam još kupila.
u intersparu, 109 kn, pamučni bijeli i crni, čvrsti, imaju D košarice (to mi je drugdje bilo problem nać)
glas za Neckermann...super su, a pogotovo cijena...kupila sam ona dva u kompletu što imaju plavi ili roza paspul
E da, na te sam i ja mislilairena2 prvotno napisa
![]()
ja sam iz Osijeka i jučer sam gledala neke u Lisci pamučne, bez žica, baš su fini, sniženje 78 kn!pa pogledaj i u zg možda ima nešto. ovdje ima 2 modela i oba su ok
ne bijeli su!bar sam ja vidjela samo bijele...
Buby, pužić da li je to ovaj?
http://www.lisca.si/index.php?sv_path=12,13,29,219,282
Ja sam bila kod nas u Zg-u u Lisci (dobro samo u jednoj) i nema brojeva, a nova pošiljka stiže tek krajem 2. mjeseca. i nije bio na sniženju niti ovaj niti onaj drugi s malo čipke.
Ja bih crni? Inače ovaj je grudnjak meni mrakač, supač.
Meni je Liscin grudnjak zakon!
Da bio je taj, ali samo dva broja, neka manja ( ja sad nosim 4).i bili su Bina i Špela basic modeli koji nisu spec. za dojenje ali sam si ja gledala za sad..sve na sniženju!
E, kad naručujete te grudnjake iz Neckermanna - kojim se brojevima vodite?
Ono, jel brojevi tih grudnjaka odgovaraju standardnim, npr. Liscinim 80B ili imaju neke drugačije "mjere" ?
Liscini Bina i Špela su super, ja sam si ih kupila sad za trudnoću i stvarno sam oduševljena.
Binu sam kupila na početku trudnoće kad mi je smetalo sve osim 100% pamuka, a onda sam prešla na Špelu (89% pamuk) i ona je moj favorit - udobnija je, mekanija, a i lakše se s njom doji jer je rastezljiva (znam jer još dojim stariju kćer).
dakle, glasam za Liscinu Špelu, bez obzira što nije dojeći grudnjak.
btw i Bina i Špela u Liscinim dućanima u Zagrebu koštaju manje od 100 kuna bez ikakvog sniženja, to im je redovna cijena (Bina 78 kuna, a Špela oko 90 kn, nisam sad za nju sigurna točno koliko)
Lutonjice nekako brijem da ti Liscini i koštaju, ili? :?
Meni za sada - u trdunoći - najviše pašu oni sportski od Pompee kojih ima za kupiti u DM-u, izvrsni su mi i niš me ne stišće - što mi je jako bitno. A i cijena im je oko cca 70 kuna.
Doduše, mislim da nisu praktični za cure/žene sa većim grudima. Ja nosim njihov L/XL broj (to je najveći koliko sam skužila) a u trdunoći su mi grudi narasle sa 75B na 85-90B (ovisno o modelu).
Vidjet ću koliko će još rasti kad nadođe mlijeko, pa ću onda kupit jedno 2 grudnjaka, bezveze mi je ovako odokativno bacat pare...
Sooori, sad sam vidjela da smo istovremeno postale - i da si napisala koliko koštaju.![]()
je, meni je fakat odlična.
imam za sad 2 crne špele, i kupit ću si još i to baš za dojenje - em je grudnjak super, em je cijena super
Sad sam skužila da jedan grudnjak Bina već imam doma, doduše u predtrudničkom broju 75B. Fakat je super.
Ja sam jako sitna u grudnjaku, ali nakon poroda sam nosila 85C. . . inače sam 70A ili 75A. . . nesto vrlo mizerno, jedva da popunim B kosaricu i to ovisi o proizvodjaču i jako si teško nalazim grudnjak. . . ali računajte da u grudnjak za dojenje jos moraju stati još jastučići i da je bolje da je malo veći nego da tiska negdje. . .
A šta je sa nama ogroooomniiiih cica :?
Gdje da tražim?
Ovaj grudnjak izgleda super! Idem ravno u liscu.Irchi prvotno napisa
Ovaj model Neli mi je predivan, imam i plavi i bijeli, ako budem kupovala još koji grudnjak za dojenje opet ću uzeti ovaj model.
Ja sam si kupila neke Liscine sportske za cca 200 kn,
ali na placu sam nasla prave trudnicke za dojenje (sa vratascima), pamucne,
za 30 kn,
i cak mislim da su mi udobniji od ovih drugih.
Jel taj NELI baš trudnički grudnjak onak sa onim "vratašcima"? Koliko on dođe?
Danas mi je termin i ujutro mislim ići kupiti grudnjak za dojenje. Jel se za veličinu grudnjaka mogu ravnati prema sadašnjem stanju ili trebam uzeti veći? Možda je jako glupo pitanje, ali fakat nemam pojma, pa pomozite.
Hvala
Meni su rekli da bi bilo dobro uzet jedan broj veći, jer kad dođe mljeko cicke se povećaju....koliko je istinito čekamo iskusnije da nas upute..![]()
meni je nakon poroda bio dobar grudnjak koji sam nosila i prije poroda. nije mi trebao još veći broj.
dakle, prije trudnoće sam 75 B, onda dođem do do 80 B negdje u sredini trudnoće, i sad sam (još 2 mjeseca do termina) na 85 B i ne namjeravam kupovati još veće grudnjake (iako će mi vjerojatno trebati košarica C, ali i dalje 85)
pogotovo jer je Špela toliko mekana i rastezljiva (da sam kupila neke tvrđe, vjerojatno bih trebala kupiti novih)
Da, taj se s vratašcima i to onim dobrim, a ne da ti ostane onaj trokut oko sise koji onda žulja. Cijena, mislim da je oko 150 kn. Ali uzmi svakako i koji od ovih što Lutonjica preporučuje. Ja svakako budem jer mi uvijek fali još barem jedan. Još ih uvijek nosim i po noći :/ .paws prvotno napisa
Kod mene ista stvar kao i kod Lutonjice, samo sam ja dogurala do košarice C već u trudnoći i tako još uvijek. Iako mogla bih sad možda u broj manje.paws prvotno napisa
Znači Špela je super?
ja sam naručila preko OTTO-a. Dva dobiješ u pakiranju, na košarici nema šavova, dvoslojni materijal - čisti pamuk i veličinu možeš birati tj. posebno košaricu, a posebno širinu ispod cica...cijena 285,oo kn ( tu negdje )
Zadovoljna sam jaaaako
betty boop napisa
I taj grudnjak stvarno je super, udoban, funkcionalan i lijep, imam dva komada i peri-deri, mislim da su koštali oko 140kn i prezadovoljna sam još uvijek, ko novi su.Irchi (napisa):
Buby, pužić da li je to ovaj?
http://www.lisca.si/index.php?sv_path=12,13,29,219,282
Ja sam bila kod nas u Zg-u u Lisci (dobro samo u jednoj) i nema brojeva, a nova pošiljka stiže tek krajem 2. mjeseca. i nije bio na sniženju niti ovaj niti onaj drugi s malo čipke .
Ja bih crni? Inače ovaj je grudnjak meni mrakač, supač.
Ovaj grudnjak izgleda super! Idem ravno u liscu.
Ja sam kupovala grudnjake u zadnjem mjesecu trudnoće i kupila am broj veće jer grudi se još povećaju kad mlijeko nadođe, nije pravilo za sve al za većinu da.
meni je s 75b vrhunac bio 85b...
imam H&M grudnjake koji su fantastični, čvrste naramenice, perem, nosim već 8 mjeseci i još su ko novi, a koštali su bagatela cca 10eura...
Bila danas u lisci i kupila model VERA, bio mi je malo ljepši nego Neli, skroz super stoji i cijena skroz pristojna za tu kvalitetu, 151kn.
Jako zadovoljna, jedino me malo brine to što sam uzela veličinu koja mi je sad skroz onak fino ni pre usko ni pre široko, pa da mi slučajno nebi bio mali u košaricama kad nadođe mlijeko?? :?
A opet si mislim kad rodim otiči će i dosta kila, pa neće mi valjda biti prevelik u opsegu? :?
Vi cure sa iskustvom, kaj mislite?
Veći broj mi je bio baš prevelik i blesavo mi je stajao.
kad rodiš, otići će iz trbuha - beba, voda i posteljica.A opet si mislim kad rodim otiči će i dosta kila, pa neće mi valjda biti prevelik u opsegu
nema ti što otići iz gornjeg dijela tijela, ili iz guze i nogu. to što smo tamo dobile je saloi trebat će neko vrijeme da ga se riješimo.
tako da ti u opsegu neće biti prevelik
Meni su se nakon poroda i noge puno stanjile jer sam zapravo bila otečena... ugodno me iznenadilo jer sam mislila da je to salo.Lutonjica prvotno napisa
Sad već 6 mjeseci čekam da iscuri i ostalo pa ništa...
aj blago tebi.
kod mene je stvarno salo![]()
Meni su noge jako otečene, tak da mislim da će dosta te vode otići nakon poroda. Uf jedva čekam već mi je koma trpit tako otečene i bolne noge.
Termin mi bio jučer, znači kasni već 1 dan.
preko puta petrove bolnice je dućan u kojem ima ovih grudnjaka www.cantaloop.com
dva su modela i koštaju oko 160-170 kn u crnoj, bež i bijeloj boji
meni odličan onaj na kopčanje
Ja sam naručila iz Quelle-a, dva kom u pakiranju, pamučni, 119kn. Ali nisu mi još stigli pa ne znam kako će to izgledati.
ja sam kupila u hm-u. 9 eura/kom. zakon. nosila sam ih većinu trudnoće i naravno, nakon...
onda sam na tržnici savica, kraj mesnice, u prizemlju, otkrila neki mali dučanćić sa tekstilom i sličnim i tamo ih našla, vrlo slične, pamučne, po 25 kn.
i bili su peri-deri...
Liscini su fenomenalni-samo njih koristim
![]()
Koliko vidim većina vas koristi obične grudnjake,znači ne one što im se otkopčavaju košarice? Jel vam bio problem stalno dizat košarice ili su praktičniji oni što im se košarice otkopčaju? Uhkako sam ovo pitanje smisleno sročila,nadam se da kužite kaj pitam![]()
ja obicne grudnjake ne dizem iznad cice (to JE nespretno), nego ih spustam ispod cice - zato mi je bitno da grudnjak bude rastezljiv.
inace, u 3,5 godine dojenja koristila sam i obicne i dojece grudnjake i ne preferiram ni jedne ni druge.
sve ovisi o modelu, ima genijalnih dojecih grudnjaka, i onih koji su smece. a ima i obicnih grudnjaka koji su dusu dali za dojenje, kao ta famozna liscina spela.
binu imam i odličan je grudnjak, ali nema u crnoj boji. da li su na ovom drugom podesive naramenice? i čini mi se da isto nema crnog modela...
ima li igdje dobar crni grudnjak za dojenje?
spelu ja imam crnu, znaci ima u toj boji. ali nisu podesive naramenice.
inace, moze se naci grudnjaka za dojenje u svim bojama (ja imam pinki, zeleni, rozi...), pa i u crnoj
stella, ja sam nakon 11mj uspjesnog dojenja odlucila da je vrijeme da se pokusam vratiti u stari klasicni grudnjak i tako ga dizala kod dojenja pa mi je ocito pritiskao negdje nesto jer sam unutar cca mjesec dana zaradila kvrge u cici u tri navrata. . . . i vratila se na grudnjak za dojilje. Kupila sam ga u Mulleru za 65kn jer sam se napokon totalno vratila u predtrudnicko stanje i morala sam uzeti manji broj jer oni koje sam nosila nakon poroda mi sad izgledaju ko' padobrani![]()
stella, ja sam nakon 11mj uspjesnog dojenja odlucila da je vrijeme da se pokusam vratiti u stari klasicni grudnjak i tako ga dizala kod dojenja pa mi je ocito pritiskao negdje nesto jer sam unutar cca mjesec dana zaradila kvrge u cici u tri navrata. . . . i vratila se na grudnjak za dojilje. Kupila sam ga u Mulleru za 65kn jer sam se napokon totalno vratila u predtrudnicko stanje i morala sam uzeti manji broj jer oni koje sam nosila nakon poroda mi sad izgledaju ko' padobrani![]()
Ja prvi put nisam uspjela dugo dojit (4,5 mj sam se izdajala),ali to je bilo zbog Janinih zdrastvenih razloga i hranjenja na bočicu dok je bila u bolnici,pa sam uspjela izdržat sa svojim trudničkim grudnjacima.Sada namjeravam dojiti ako bude sve kako treba,pa eto da se i ja pripremim s dobrim grudnjakom.Najbolje da probam jedan ovaj kaj se skidaju košarice i jedan Liscin koji hvalite,pa ću vidjet.Hvala!