Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 79 od 79

Tema: Gdje kupiti OK grudnjak za dojenje?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Evo da vam javim da sam jučer na placu na Črnomercu slučajno našla pamučni grudnjak za dojenje za 30 kn,onaj što mu se skine košarica.Imala je gospođa crne i bijele,čine mi se ok,al još nisam probala,moram ga oprat.Eto,nek se nađe podatak ako kome zatreba još.Ja se nadam da će poslužiti svrsi

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja ti preporucam fini mekani top umjesto grudnjaka.ja sam ih probala par i vecina me grebla za bradavice.

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Imam jedan top još iz prve trudnoće i sad mi je još ok.Jučer obukla ovaj grudnjak kaj sam kupila na placu,i dobar je za sad.Naravno,ne znam kakav će bit kad nadođe mlijeko i grudi još nabreknu,ali vidjet ću.Bitno je da imam za prvih dana nešto,da ne hodam obješenih sisa , a onda ako bude potrebno,otići ću kupiti neki kvalitetniji.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jenny prvotno napisa
    ja ti preporucam fini mekani top umjesto grudnjaka.ja sam ih probala par i vecina me grebla za bradavice.
    meni su topići "preslabi" i uglavnom premali, a uopće nemam neke velike cice u trudnoci i dojenju (80-85 B).

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

jel netko zna gdje ima za kupit trudnicke grudnjake u boji?
    vidjela sam ih negdje jos na pocetku trudnoce,ali tada jos nije bilo vrijeme za kupovinu,a sada se vise ne sjecam gdje sam to vidjela...ovi klasika crni,bijeli mi nisu fora preko ljeta...

bauba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj stella prvotno napisa
    Evo da vam javim da sam jučer na placu na Črnomercu slučajno našla pamučni grudnjak za dojenje za 30 kn.
    hoćeš li mi šapnuti na koje djelu placa je to, da ne lutam predugo... tnx.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

hm...a mene bi, osim tih u boji, zanimale i velicine od 95 D na dalje..ovo kaj ste vi pokazivale i kupovale sve su neki maji brojceki a ja sam poprilicno obdarena bila i inace...

ove od neckermanna 2 u 1 (plavi i rozi) sam narucila i ja, ali sam ih cekala vise od 2 mj. pa sam otkazala narudzbu jer me to kod neckermanna pocelo zifcirat - to stalno kasnjenje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj braziljanka prvotno napisa
    jel netko zna gdje ima za kupit trudnicke grudnjake u boji?
    vidjela sam ih negdje jos na pocetku trudnoce,ali tada jos nije bilo vrijeme za kupovinu,a sada se vise ne sjecam gdje sam to vidjela...ovi klasika crni,bijeli mi nisu fora preko ljeta...
    ja sam ih kupovala u aniti i preko otto kataloga

bauba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    ja sam ih kupovala u aniti
    gdje ima anita grudnjaka? dosta ih žena hvali a ne znam gdje da odem...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u zagrebu imaš baš anita dućan u gundulićevoj.

ali, ja nikome ne preporučam anitu, dosta je skupa, a nije ništa bolja, kvalitetnija ili ljepša od drugih, jeftinijih dojećih grudnjaka (npr. triumphovi, liscini, preko kataloga....)

ja sam svoje prve grudnjake tamo kupila, prije 2 godine, ali nakon toga sam otkrila puno bolje opcije, i uopće mi anita nije marka mog izbora

bauba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

lut,

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nasla sam taj katalog gdje sam to vidjela...mm ga je pospremio i sad me jos zbunjeno gledao posto sam mu tada objasnila da to sada necu kupovati vec ce to biti njegov zadatak na kraju kada vidimo da su cike prestale rasti... joj sunceko moje malo...

inace katalog je od otto...i imaju zbilja svih boja a i velikih velicina jer je netko tu pitao....

renci avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Inter city-ju u Mullerovom dućanu imaju pamućne grudnjake za dojilje po 65 kn, svih veličina, i jako velikih košarica, čak i E, a isto i u intersparu, samo su tamo 86 kn. Ja imam dva (crni i bijeli) i zadovoljna sam.

Shiwy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ne znam kako možete kupiti grudnjak preko kataloga? Ja to moram probati, kao i cipele, nije sve isti kalup.. :?

Vidim da neke cure brkaju veličine grudnjaka: brojevi 75, 80, 85, 90 itd. odnose se na OPSEG ispod grudi, a slova A, B, C, D, E, F G i H na veličinu košarica. S tim da sam F, G i H našla samo u Aniti. "E"imaju samo neke marke. Meni su Liscini (sad) premali a ona nema veće od D košarica. Inače Lisca ima super SPORTSKI grudnjak, nije za dojenje, ali se podešavaju naramenice tako se mogu otkopčati).
    Naravno, Anita je skupa - nakon što sam probala pol dućana onaj koji mi je najbolje pristajao koštao je 400kn! :shock: Naravno, kupila sam onaj za 250 (75E, a u početku trudnoće bila sam 75B, i bio mi je super onaj ŠPELA koji spominjete)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam samo jednom kupila te dojece grudnjake preko kataloga, i to zato jer se radilo o nekakvom elasticnom materijalu, bez ikakvih zica ili tvrdih kosarica. i onako su bili trokutasti.
    da kupujem "normalan" grudnjak, ne bih mogla preko kataloga.

a i ovi su bili jeftini, pa ajde...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja jos nikada nisam kupila preko kataloga jer sto se obleke tice radije probam...ali sa vise strana sam cula samo pozitivna iskustva a i imas garanciju da mozes vratiti ukoliko ti ne odgovara...ja sam ovaj katalog dobila u jednom paketicu od svog ginica zajedno sa kuponom od 20 eura za prvu narudzbu..a toliko mi iznose 2 grudnjaka tak da nemam kaj za izgubiti..

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Franny prvotno napisa
    a mene bi, osim tih u boji, zanimale i velicine od 95 D na dalje
    Evo ja sam kupila prosli tjedan u Lisci bijeli i svjetloplavi grudnjak Neli za dojenje, veličine 90D i 95C ... tete u ducanu su se stvarno potrudile, izvukla mi je valjda 15 modela za probati. Cijena 150,00 kn
    Jedino sto mi je smijesno, sto imaju utisnuti slikicu dude na onim kopcicama od kosarica
    Inace sam isto prvo otisla u Anitu kad vise nisam stala ni u jedan stari grudnjak pa sam tamo ostavila 450,00 kn za grudnjak i gace ... ok gace nisam trebala kupiti, ali kad imam naviku uvijek kupovati u kompletu nemrem si pomoc ...

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Anitini su stvarno jako skupi, evo ja kupila prošli tjedan i koštao je 300 kn :/ .
    Za sada imam samo jedan grudnjak, mislila sam prije poroda kupiti još jedan tako da imam za presvuć prve dane poslije poroda. Šta mislite hoće to biti dosta?
    Vi koje kupujete preko Otta napišite broj na koji se može naručiti njihov katalog. Da li isporučuju robu na vrijeme? Ovi iz nerckermanna su grozni po tom pitanju .

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Dali je tko kupio grudnjak za dojenje u Kamarisu. Vidjela sam da imaju 2 modela i koštaju oko 190kn. pa me zsnima iskustvo?

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj bauba prvotno napisa
    Citiraj stella prvotno napisa
    Evo da vam javim da sam jučer na placu na Črnomercu slučajno našla pamučni grudnjak za dojenje za 30 kn.
    hoćeš li mi šapnuti na koje djelu placa je to, da ne lutam predugo... tnx.
    Ušla sam u onaj prvi red na desnoj strani,i vraćala se kroz drugi red, i u tom drugom redu,negdje oko sredine je gospođa srednjih godina,štand kad se vraćaš je sa desne strane.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja sam kupila bijeli u Intersparu, 90kn, i čini mi se super! A imaju svih veličina.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Cure koje ste kupovale grudnjak na placu, kak se zove ta marka i kak ste zadovoljne?

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A ja imam isto neckermannove grudnjake od 59, 00 kn. Odlicni su, malo kostaju i jako prakticni. Kada je zakopcan, uopce se ne vidi da je za dojenje!!! Sifra artikla : 219991AH - Grudnjak za dojilje PASSFIT . Probajte, necete pozaliti!!! :D

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A, da! I jos ako zamolite da vam hitno trebaju, jer dojite, odmah vam ih i salju (samo ako ih imaju na skladistu).

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

pa ja sad gledala te grudnjak i ne vidim te za 59,00 kunica
    jel mozes bacit link

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nova sifra artikla 393107 i nova cijena 89,00 Kn. Ali vrijedi, vjeruj mi...

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne znam baciti link, pa se nadam da je i to OK.

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

thx

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Cure , nisam sve čitala , ali Lisca oko 130 kn , za dojenje , ima plavi i bijeli , ja sam ih nosila sad ih moja frendica nosi i nemojte si kupovat bilo kakvu glupost i tak će vam se cice objesit , još i više u nekvalitetnom vešu , a i trebaju vam te cice još u žvotu.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •