ima li ju tko, iskustva molim![]()
ima li ju tko, iskustva molim![]()
imam ja ...plavu i bijelu - u svojoj maloj kolekciji fitted pelena stavljam ih na prvo mjesto ..mekane, fino izrezane oko nogica ...meni su super i vrlo često ih koristim za noć / nama izdrže od 20 do 7i 30/..fino se peru..eh, eto toliko..
ajde super, nisam pogriješila što sam ih naručila :DSanela-Naja prvotno napisa
zato sam ju i uzela, to me najviše zanimaTeddyBearz prvotno napisa
Imam i ja i jako mi je super i lijepa i draga i mekana. Super mi je što je uska mežu nogicama i odlično upija. Al ja nemam Bamboozles pa vam nemrem bacat usporedbe![]()
a ja sam u narudžbi bamboozles..da mogu usporediti![]()
anjice..tebi je zagorio ručak...a ja sam zaboravila :shock: idem brzo, brzo...loša, loša majka![]()
je potrebna sušilica za bum g. kažu da za bamboozles je
Tek sam sad vidjela da su u njih uvalili soaker od mikrofibre, e pa stvarno...![]()
A i nisu 100% od bambusa:bumGenius! DELUXE Fitted Diapers are made of bamboo terry inside/out with soakers made of our exclusive Cotton Babies microfiber terry.
:/Fabric & Construction
bumGenius! products are made in the United States. These fitteds are made of 80% bamboo and 20% polyester. The soaker is microfiber terry.
Wondering why there is polyester in our bamboo?
Bamboo is an extremely soft fiber and needs a good poly backing to make it durable enough to withstand the requirements of diapering. Bamboo/cotton or 100% bamboo fabrics will fray and fall apart quickly while a bamboo/poly blend will stand the test of time.
ispada kao da baš MORAJU staviti poliester...a kako onda Tots bots bamboozles? :?
Ma možeš si misliti da moraju.kailash prvotno napisa
Ja bih osobno rađe da kraće traju, ali da su od čistog bambusa ili u kombinaciji sa organskim pamukom.
Ali i za TB piše:
:/Fabric composition is 90% bamboo, 10% polyester
ma sve je bolje nego kemija na guzi..
istina, sve JE bolje od jednokratnih, ali ja sam mislila da su bambuzlići prirodni![]()
ma neka si, ja sam naručila dvavimmerby prvotno napisa
ne bedira me toliko ako je samo 10% polija.
ma znam
ali morala sam se i ja priključiti malo kolektivnom kukanju!![]()
![]()
Pa što se bedirate!
Polyester je zapravo ona "podloga" na kojoj je frotir "utkan" (kao npr. podloga tepiha, ako me itko razumije)
Nije uz guzu, a ida je, neš' ti postotka. Kao da je na donji veš 100% pamuk. I veš općenito. A osim toga, coveri su sintetički, pa je uvijek barem dio covera na koži, i nikom ništa.
Da, samo kad netko tvrdi da je pelena od prirodnog materijala, ne očekuješ da su utrpali plastiku unutra. Pa makar samo 10%. :/
ma daj? a ja mislila fiiine čiste pamučnecoccinella prvotno napisa
![]()
a ima li tko AIO bumGenius 2.0? meni su te bas lijepe![]()
danas mi je stigla bumGenius! Deluxe bamboo Fitted Diapers= oduuuuuševljena sam :D :D :D
Nelitza - ja imam bG, ali jedinicu, i baš su mi dobre, samo što sam ih prala na 60 pa su izgubile boju. Lijepo pristaju na guzu, brzo se suše, male su... A koristila sam ih na nekoj srednjoj veličini i sada bez smanjenja. Ove 2.0 bi trebale biti još bolje...
Mi imamo 2.0. Prala sam ih na 60 i nisu ostale bez boje. Što se tiče pelene, izgleda super i super se namješta , ali je nama iz ne znam kojeg početničkog razloga propustila jako brzo, već nakon 1-2 veća zapišanca.
Sad čeka u pričuvi jer napokon imamo veći izbor.
Anjica, pelenica je.
Nisam u toku, kaj se događa sa tim pelenama??
Nema ih nigdje za naručiti. Trebam veličinu S.
Jel zna netko gdje bi se eventualno mogle naručiti?
Oni su ih svojevremeno nešto bili ukinuli i po američkim sajtovima, sad vidim s vremena na vrijeme da ih ima po britanskim... probaj tamo prošvrljati, ali naravno da je cijena kod britanaca veća...
ako smo već kod bambus pelena: potraži po e-bayu ili uk siteovima Little Lamb bamboo! Ja sam super zadovoljna! Tu ti je moj maleni od cca 4 kg u size 1. S uloškom drži i po noći...
Hvala![]()
A kakve su Tots Bots Bamboozles koje se kod nas mogu nabaviti?
Mamuška, gdje se mogu nabaviti?vitekova mamuška prvotno napisa
Bambus sada imam u 3 pelene i suši se užasno dugo, ali je stvarno mekan!
Bella Bottoms bambus se suši podjednako kao i ostale njiihove pelene...
Uzela sam paket od 5 + zaštitne g. i jako sam zadovoljna.Eva ima 7 tjedana i kratko koristimo platnene, ali od 4 razl. vrste koje sam kupila Tots su mi najbolje i jedine koje imam od bambusa. Jedina zamjerka je dugo sušenje. žao mi je što mi se čini da cemo ih brzo prerasti. Jedinica je kao do 9,5 kg , ali sumnjam da cu Evu do te kilaže moći utrpati u nju. Rodila s 4300 pa sva sreća da nisam kupila br. 0. Nadam se da ti ovo pomaže.vitekova mamuška prvotno napisa
Eva 12/07
Hvala EvaMONA![]()
I mi tek počinjemo s platnenima pa imamo puno pitanja. Sad ćemo prvo isprobati pocketice pa ako ne budemo zadovoljni, prelazimo na fittedice.
jel zna tko di ih ima za kupit? ja gledam i gledam i nigdje ne mogu naći baš te od bambusa. imam doma 2 L i sad nam treba još, a nigdje ih nema![]()
Naša firma,
Pahuljica ima bambus Tots Bots pelene. Utipkaj u google i naći ćeš njihove stranice. Pelene su stvarno dobre, isprobano. I zaštitne iste firme su mi dobre, fino prijanjaju i ne promaču.
probala i jedne i druge, ali BG su mi definitivni favorit. tako da trazim bas BG.
Ne šalju izvan SAD-a. Ja ih isto trebam, a uopće nemam ideju kako da dođem do njih.
Kontaktirala sam sa ljudima koji ih prodaju na američkim stranicama i jako ih je teško i tamo naći , a jedna od distributera BG za am. kaže da su ih prestali proizvoditi i da još ponegdje ima samo starih zaliha. To sam već čula s više strana+ BG je zabranio US distributerima da šalju u Evropu. Jer pelena koja je u A. oko 16 $ na evropskim stranicama je najmanje 20 eura.
Evo ovdje ima nešto BumGeniusa. Mislim da šalju, imaju CRO opciju.