Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: babyphone

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno babyphone

Zanima me ima li tko iskustva s babyphone-om Tomy - Walkabout Premier Advance, prije svega me zanima da li je istina ono čime ga reklamiraju, da ne "hvata" djecu iz susjedstva...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi ga imamo, i mogu ti reći samo riječi hvale! rijedi svake kune!
    ne hvata djecu iz susjedstva, a opet, čujem ju kako diše! Toplo ga preporučam!

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Cure, a gdje ste taj kupile i za koliko?

Baš sam htjela pitati za iskustva, jer znam da su neke mame govorile da su neki totalno bezveze..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Turbo Limač - 600 kuna

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Thanx Winnie! 8)

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi smo ga imali i hvatao je drugi. možda je problem bio u tome što točno kat ispod nas imaju isti takav, pa smo ga zamijenili za onaj jeftiniji model (koji ne pokazuje temperaturu) u nadi da će biti bolje, no opet su se hvatali i cijelo vrijeme je šuštao

nakon toga kupili philipsov i sada je super, ali taj philipsov je dosta skup (1.200 ili 1.300 kn), ali svira i uspavanke

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovaj alarm ima 4 kanala, pa onda, ukoliko počneš hvatati druge, samo promijeniš kanal, i više ne hvataš, niti šušti! Provjereno!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

da u teoriji, u našem slučaju praksa je pokazala drugačije

ozbiljno, mijenjali smo kanale mi, oni, ma svašta, razmještali po stanu oba aparata i nikako nije radilo, možda smo ipak preblizu, najvjerojatnije da je koji kat više udaljenost bi bilo ok

u svakom slučaju i da imate smetnje u TL će vam ga zamijeniti, mi svoj mjenjali za jeftiniji, pa onda taj jeftiniji za robicu i igračke, nije bilo problema s njihove strane

cinderella avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

koji babyphone je kvalitetan i gdje se može kupiti?

mašenka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Naš Tigex-ov skoro pa nismo ugasili već preko 2 godine, hvata cca 200 m od kuće i držimo ga već članom familije ,-). Padao je na pod, u vodu, svašta i još radi bez greške.
    Mi nemamo susjeda u blizini pa ne hvata tuđi signal, kad smo bili na putu uhvatio je neki ali smo promijenili kanal i sve 5!

cinderella avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

hvala mašenka

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi imamo ovakav kao u prvom postu, prije 3,5 godine platili ga 500 kn i super je..cijelo vrijeme je u pogonu, ne čuju se drugi babyfoni (mi živimo u kući al okolo nas je dosta beba i babyfona)

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj mašenka prvotno napisa Vidi poruku
    Naš Tigex-ov skoro pa nismo ugasili već preko 2 godine,i još radi bez greške.
    !
    potpisujem. platili ga oko 600kn u Baby media shop u King Crossu. živimo u neboderu s još bar 10-ak familija s bebama (pretpostavljam da koriste babyphone) i ne kupi tuđe kanale, kad se čuje plač to su sigurno moje cure.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

podižem
    imate li novih info o baby phonevima?
    koji se sada prodaju?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam kupila baby monitor od (kršitelj koda) philipsa http://www.amazon.com/Philips-(kršitelj koda)-...2390578&sr=1-3 i stvarno je odlican!!! Slika je jasna i cista, zvuk dobar. E sada, kod nas je uzasno skup....u Kiki dodje 2.000kn ali u baby centru u Brezicama je 199 Eur i jos je povrat poreza cca 30 Eur tako da se definitivno isplati tamo uzeti.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

http://hr.airlive.com/product/IP-150CAM

ima li tko ovo?

Moja bebuska uglavnom ne place kad se probudi, a meni dojadilo "pocirit svako pet minuta".

Opcenito, da li je bespotrebno imati i kameru ili dobro dode?

Ovaj salje sliku na mobitel.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

http://hr.airlive.com/product/CW-720
    Ova je bezicna. Da je bilo nac ovakvu na njuskalu

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Mi smo za starijeg improvizirali,stavili smo mu obicnu web kameru iznad kinderbeta(u zidu izbusili malu rupu za zicu)
    pa smo ga uvijek imali na monitoru od kompa ili tv ovisi kaj je bilo slobodno dok bi spavao.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ja imam babyphone od kad sam prvu curku rodila...znaci malo vise od 4godine...on doslobno radi svaki dan vec 4 godine....i meni vrlo bitna stvar s obzirom da zivimo u 160kvadrta na kat....
    nema kameru, ali ima mjerac temp u sobi....i neke uspavanke....
    kameru nema, ali cini mi se da mi nije ni trebala...
    evo ovaj mi imamo http://www.philips.hr/c/(kršitelj koda)-baby-z...scd525_00/prd/

Kloto avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Mi imamo Summer kameru, meni je to super. Ovaj običan babyphone mi nije koristio jer moja H. zna bučno spavati. Pa bi znala trčati u sobu misleći da je budna, a ona spava.
    Tako da mi je kamera super, puno sam mirnija.

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Mi imamo Motorola sa kamerom, isto iz razloga jer bi se probudio a nije plakao pa me bilo strah hoće li pasti sa kreveta. Uglavnom, dobro nam je došla dok nije naučio silaziti s kreveta. Imamo i jednu bez kamere i ta je OK, samo mi je problem to što ovaj dio koji je kod mene nije na žicu nego na baterije, pa se stalno moraju mijenjati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •