Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Meka stolica

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno Meka stolica

Drage mame molim za savjet. Naime, moj misic napunio je prije par dana 2 godine. Dojila sam ga sve do prije mjesec dana a sada je na Pregominu zbog alergije na bjelancevine. Od rodjenja ima meku stolicu, tzv.brabonjke ja u njega nisam vidjela ni kad je uzimao zeljezo. Dok sam ga dojila pripisivala sam to tome ali sad me vec strah da nije u pitanju nekakav poremecaj. Osim sto mu je stolica mekana (nije vodenasta vec kasasta) obavezno napuni pelenu 3 puta dnevno i to sto bi se reklo "do grla". Jede puno voca i povrca, i popije oko litru tekucine (caja) dnevno.Kakva su vasa iskustva ???

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

I moja curica ima pretežno mekšu stolicu. Tvrda je počela od kad smo uveli dohranu, ali dosta rjetko.
    I sad je rjetko tvrda, morala bi točno pratiti što jede kad je tvrda stolica.

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I kod nas je više kašasta nego baš formirana, mada zna biti i takva. I mi smo na Pregominu, možda on djeluje :?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Re: Meka stolica

Citiraj bebeto prvotno napisa
    Drage mame molim za savjet. Naime, moj misic napunio je prije par dana 2 godine. Dojila sam ga sve do prije mjesec dana a sada je na Pregominu zbog alergije na bjelancevine. Od rodjenja ima meku stolicu, tzv.brabonjke ja u njega nisam vidjela ni kad je uzimao zeljezo. Dok sam ga dojila pripisivala sam to tome ali sad me vec strah da nije u pitanju nekakav poremecaj. Osim sto mu je stolica mekana (nije vodenasta vec kasasta) obavezno napuni pelenu 3 puta dnevno i to sto bi se reklo "do grla". Jede puno voca i povrca, i popije oko litru tekucine (caja) dnevno.Kakva su vasa iskustva ???
    Molim te, od cega da mu stolica bude tvrda?

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Moja ej jučer jela meseko, faširano oko 13 h i navečer se pokakala oko 8, tvrdo.

cyber-mama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dok sam isključivo dojila (naravno, prvih 6 mj.) stolica joj je bila ne kašasta nego vodenasta a od kad smo uveli dohranu muku mučimo s tvrdom stolicom...iz jedne krajnosti u drugu... :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •