-
Može li u veću sjedalicu?
Znam da je bilo govora o tome koji su uvjeti za veću autosjedalicu - težina veća od 9 kg i samostalno (u)stajanje.
Kaleb ima 10 mjeseci, 11 kila i diže se uz namještaj i predmete sasvim sam, dobra mu je ravnoteža, može dugo stajati, spretan je (ne pada, zna se spustiti iz stajaćeg položaja, zna preći s kauča na fotelju). Korakne uz držanje za namještaj. Pušta se s jednom ručicom i isto suvereno stoji, jedino što se ne pušta s obje.
Mislila sam ipak pričekati do godine dana, ali MD-ova sestra treba u sljedeća 2 tjedna roditi i ZNAM da neće sama nabavljati sjedalicu, nego da će u igri biti jastuk/košara (
), pa sam mislila da joj damo našu (stara godinu dana, u izvrsnom stanju, Maxi Cosi Cabrio).
Ipak...Nisam sigurna je li prerano.
Malo me muči to što ne stoji bez da se drži za nešto, makar jednim prstićem. Mislila sam čekati da prohoda, a opet, želim da i ta bebica bude sigurna...
Savjetnice, je li ok da Kaleba prebacim u veću i koju preporučate za krupnije dijete (11 kg/75 cm)? Mislila sam kupovati opet MC, ili možda bolje Romer?
Hvala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma