Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1128

Tema: Stambeni kredit u CHF

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

5,42 - užas...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Plače mi se

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa Vidi poruku
    Plače mi se
    Možemo skupa,ali nikakve pomoći.
    http://www.business.hr/hr/Naslovnica...novom-propascu - evo kako Island štiti svoje građane. Kod nas nitko tu temu niti ne spominje.
    Posljednje uređivanje od roby : 01.07.2010. at 13:04

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Sad se veselim ovom tečaju, a prije pola smo godine plakali nad ovime... eh, da je danas taj tečaj!

Citiraj kate prvotno napisa Vidi poruku
    trenutno čak 5,24
    Citiraj roby prvotno napisa Vidi poruku
    5,42 - užas...

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa Vidi poruku
    Sad se veselim ovom tečaju, a prije pola smo godine plakali nad ovime... eh, da je danas taj tečaj!
    slazem se...
    i ja imam stambeni krediti u pbz-u u svicarcima, s tim da kod smo mi dizali kredit franak je nazalost bio manji no' ikad, ali planirala sam nakon poceka od 12 mj., koji smo morali uzeti, prebaciti kredit u eure (u banci su nas tad uvjeravali da je to trosak od cca 2000kn (ako ne i manje) i to je to, a na kraju ispalo nesto saaaaasvim drugo, no to sad nije tema).
    da budem iskrena ja vec neko vrijeme ne gledam koliki je tecaj... tek kad idem platiti racune bacim oko da vidim koliko su mi taj mjesec skinuli s racuna i s kolikim preostalim iznosom od place raspolazem i to je to, jednostavno mi dodje zlo kad vidim tu ratu, koja je kao o svima otisla u oblake i sad je jedva pokrivamo ...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja imam 3 kredita u švicarcima u 3 banke , erste , rba i volsk ! Najveći je u erste i tu mi je rata porasla za 900 kn, u rba manji za auto rata porasla 600 kn, volsk isto manji rata porasla za 400 kn E sad kad sve to zbrojim to mi je 1900 kn više na mjesec..pa to je ljudi moji kao još jedan kredit!
    Uglavnom mi smo u totalnoj banani od kad su krediti počeli rasti i ne vidim izlaz (

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja imam kredit u Zabi i otvoren trajni nalog koji mi skida ratu 15. u mjesecu i to po tecaju na taj dan.
    Ako zelim mogu platiti sama i prije 15, po tecaju toga dana kad sam odlucila platiti kredit. Ako platim sama trajni nalog ne skine nista, a iznos mi se na e- zabi svakodnevno mijenja od 1-15 ovisno koliki je tacaj.
    Na stranici HNB vec oko 14 sati imate tecaj za drugi dan, tako da mozete vidjeti da li ce rasti ili padati.

Nadajmo se padanju tecaja u buducnosti.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj Martea prvotno napisa Vidi poruku
    Nadajmo se padanju tecaja u buducnosti.
    bili bi jako sretni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor