Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1128

Tema: Stambeni kredit u CHF

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Švicarac pada. Jeste li to osjetili na rati?
    Mi jesmo, ali ne toliko koliko sam se nadala. Zar stvarno obračunavaju po tečaju koji je bio 1.-og u mjesecu?
    Samo da sad opet ne počne rasti, nećemo imati nikakve koristi od ovog pada u sredini mjeseca ako je tako...
    Ja ću sutra uplatit ratu pa ćemo vidjet, nadam se da će se nešto osijetit, samo neka pada i dalje. Mi plaćamo po tečaju koji je taj dan, a ne po onome koji je bio prvog u mjesecu.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Sad sam se sjetila jos nesto...Kada sam bila na porodiljnom, htjela sam pomaknuti rok za placanje na 30. ali su mi u banci rekli da to nije moguce. I nije vrijedilo moje objasnjenje da porodiljna naknada sjeda cesto nakon 20.-tog. A kada sam dizala kredit, onda me sluzbenica pitala kada da mi bude rok a ja pametna kazala 20. umjesto kraj mjeseca. Tako da mi nije jasno kako sam onda mogla birati a kasnije vise ne...

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sonata prvotno napisa Vidi poruku
    Sad sam se sjetila jos nesto...Kada sam bila na porodiljnom, htjela sam pomaknuti rok za placanje na 30. ali su mi u banci rekli da to nije moguce. I nije vrijedilo moje objasnjenje da porodiljna naknada sjeda cesto nakon 20.-tog. A kada sam dizala kredit, onda me sluzbenica pitala kada da mi bude rok a ja pametna kazala 20. umjesto kraj mjeseca. Tako da mi nije jasno kako sam onda mogla birati a kasnije vise ne...
    kad sam ja dizala kredit htjela sam da mi rata dolazi oko 20. ali nisu dali, kažu najkasnije do 15.og

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •