Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: concord, ali i druge 'naše' AS

Datum pristupanja
    May 2005

Početno concord, ali i druge 'naše' AS

zna li tko kako kotiraju na crash testovima?

pregledala sam gore navedene testove i koliko vidim u grupi l/ll/lll tj. od 9-36kg obično su testirane samo 2-3 sjedalice od kojih se kod nas može kupiti samo britax (ocjena 3/5)!

ima li gdje kakvih testova koji pokazuju sigurnost sjedalica kojih ima kod nas za kupiti?

i, da! vidim da visoko kotira kiddy life pro - toga kod nas nema, jel?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Miha,
    ne znam koliko ti je još aktualno, ali kiddy life sjedalica je bilo u citroenovim salonima. Doduše, mislim da su im cijene nešto skuplje nego inače...
    Ja sam svoju kupila u Njemačkoj.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

jel se sjećaš za koliko novčića, okvirno?

još mi je aktualno, ako nešto ne iskrsne uskoro - odoh za dan-dva po britax...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

O Kiddy life pro AS:

Citiraj Inesica prvotno napisa
    ovu sjedalicu ne bi savjetovala iz razloga što nema vlastite pojaseve i to zato što oni puno bolje drže dijete zategnuto u AS. bez obzira što je cijela sjedalica pojastučena dijete bi se kod sudara moglo dosta tumbati, pogotovo prema naprijed.
    taj pomak prema naprijed izgleda mi problematičan upravo i zbog te pregrade koja ga drži. sva sila kod sudara prenijela bi se u tu jednu točku i to na najmekši dio tijela, trbušni dio.
    ja o toj AS ne bi ni razmišljala. pojasi nas i djecu puno bolje drže. uobičajeni pojas u AS, sa 5 točki učvršćenja, ako je dobro zategnut (ne više od jednog prsta kod prsne kosti bez jakne), nas najbolje drži.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ajme, uopće nisam skužila da nema svoje pojaseve :/ ...

a niš, odluka je pala na britax evolvu.

fala cure

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •