ma ne znam niti kako to opisati ali dvogodisnji staz dojenja prvog djeteta mi uopce ne pomaze u ovom slucaju.
d. nekako nije zadovoljan na cici. meni to izgleda kao da prebrzo jede, pa se naguta zraka, pa mu mlijeko prebrzo tece, pa se davi u mlijeku, pa treba podrignut, tako nekako. ali nisam sigurna da je to. malo cokce (a nemamo soor), malo onako glasno guta, uglavnom pusti ciku nekoliko puta tijekom podoja, nezadovoljan.
takodjer, uopce nemam filing koliko cesto ga trebam dojit. on bi cicu uglavnom uvijek uzeo, ali ako mu dam precesto onda vidim da mu opet nije dobro. tako pokusavam pravit neke pauze, al onda mi se ucini da pregladni pa cica nekako zivcano i onda su svi problemi jos gori.
probala sam sve...maknut ga sa cike nakon par sekundi i odmah podrignut. maknut ga sa cike i izdojit onaj prvi nalet da mu ne tece prejako. nemam vise ideje.
nije to nista strasno, ali u odnosu na m. koja je dojila dugo i mirno (doduse ona je non stop visila na cici) meni se cini da ovdje nekaj ne stima. kao bi mi to mogli i bolje.
imate li kakve ideje? slicna iskustva?