Evo nas, nismo se javljale od petka. LK je bila malo bolje i ja sam se ponadala da smo skoro gotovi kad u subotu ujutro u 6 sati opet 39, krv mi se smrzla u zilama kad sam je dotakla. Nakon toga dolazi novi proljev, sta da vam kazem, bila sam totalno ocajna. Pedica nam je dosla kuci i rekla da je ova proljev ipak komplikacija gripe ali opet je rekla da se ne trebam tako jako brinuti. Usput, LK je strasno kasljala, ona ju je poslusala i rekla da nema nista na plucima. Nakon par proljeva vise nije kakila i temperatura je misteriozno prvi put nakon 8 dana pala ispod 37. Nocas je jako kasljala, toliko da sam je stavila sebi na prsa i tako smo prespavale noc, ja u sjedecem polozaju, pukla mi je kicma do ujutro.

Eci, je li ti kikica kaslje preko dana ili samo kad je stavis spavat? Ako kaslje i preko dana, odi ti u ponedjeljak da je doktor poslusa. Ako kaslje samo nocu, to je zbog toga sto je mukus iritira dok je u lezecem polozaju. LK nije uopce danas kasljala a cim sam je stavila u krevet pocela je i to gadno. Zlo mi je od noci, noc mi donosi takav nespokoj..............