-
http://plavipingvin.hr/
Sastanci su nedjeljom.
Izleti su skoro svaki vikend. Prošle subote su bili u Maksimiru (zoo + igre u parku), prekosutra idu na Cmrok. Znaju otići u toplice, na klizanje, ponekad autobusom ili vlakom malo dalje - u Ozalj, na Gacku, Zeleni vir... Čini mi se da su roditelji uvijek dobrodošli.
Igraju društvene igre, igre na otvorenom (skautbol, tko će prije naći zrno graha u brašnu, doći do cilja s jajetom u žlici, gađaju lukom i strijelom, hodaju po traci razapetoj između 2 drveta...), pjevaju, ponekad nešto uče (nešto o prvoj pomoći, čvorove, kako zapaliti vatru, orijentaciju, kako podići šator, izraditi policu, bivak...) - pogledaj na stranici pod 'ALBUMI' - logorovanje, zimovanje, proljetovanje.
Svake godine organiziraju (ako ima dovoljno zainteresiranih): zimovanje (7 dana, zidani objekt), proljetovanje (7 dana, zidani objekt) i logorovanje (14 dana, šatori). Na kraju šk. god. imaju odredsku roštiljadu - tu znam da su pozvani i poželjni i roditelji. Imaju i natjecanja nekoliko puta godišnje (nisu obavezna, samo ako hoće).
Moji dojmovi su jako pozitivni. Glavni voditelj Damir Donelli zvani Dampas vodi to po mom ukusu. I on je roditelj i sina je uključio u izviđače.
Mogla bi još svašta pisati, pa ako te nešto konkretno zanima, pitaj.
Posljednje uređivanje od NetkoMiOteoNick : 29.09.2016. at 11:12
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma