nisam gledala, ali i dalje mislim (bio je već jedan topic o super dadilji) da je cijeli taj show totalno izrabljivanje i zlostavljanje djece. svaka čast svim roditeljima koji skuže da imaju "neriješiv" problem u odnosu s djecom i odluče potražit pomoć umjesto da zabijaju glavu u pijesak dok se stvar ne otrgne kontroli. ALI, odmah na rtl kod super nanny ??? mislim da je prije u pitanju čista glad za pojavljivanjem na televiziji zbog koje tim ljudima nije problem pred cijelim svijetom vlastitu djecu proglasit problematičnom i zločestom, i danima ih maltretirat tako što im se cijela tv ekipa prešetava po kući i unosi im se u lice s kamerama. kao da jadnoj djeci nije dovoljno što i bez te torture imaju roditelje koji ih ne slušaju i ne vide njihove potrebe, ne znaju s njima komunicirat niti im pružit toplinu i sigurnost nego ih smatraju, a na kraju od njih i stvaraju problematične "slučajeve". ma fuj, stvarno krajnje jadno. mislim da bi tu čak trebala reagirat i pravobraniteljica za djecu.