Citiraj Trilian prvotno napisa
Mene je ninni preduhitrila... i ja mislim da bi pravobraniteljica za djecu trebala barem reagirati priopćenjem.

Mislim da se u ovakve emisije javljaju ljudi kojima je primarni (ako ne i jedini) cilj biti na televiziji, a vjerojatno nisu prošli na Big Brotheru i Mijenjam ženu.

Ako im je televizija jedini izvor informacija o drugačijim stilovima odgoja, dovoljno su mogli naučiti samo gledajući super nanny, bez da su svoju djecu podvrgli cijelom tom cirkusu.
potpisujem od rijeci do rijeci.

Sanjica je rekla "da je zabranjeno snimati djecu, ne bi se ni snimalo". TO mi je bas i problem, recimo da nas odrasle netko nezeljeno snima i objavljuje to javno imali bi pravo zalbe i tuzbe i svega, jel tako. A kad dvogodisnjaka, trinaestogodisnjaka netko bez pitanja snima i "proucava" ko zamoricca -onda nikom nis, jer su roditelji odlucili da je to ok, a ne oni.

Zapravo protiv koncepta same emisije nemam nista, cak mi je nekad i pozitivna, mada nisam tip koji vjeruje u "instant rjesenja", ali sam protiv tog vrazjeg snimanja dok se bude, jedu, da im se ulazi u djecje sobice i to, ak me kuzite. Moze emisija postojati ibez tih detalja, samo onda vjerojatno ne bi bila "komercijalna" nego samo relativno poucna.