-
krastice iza uha
DOBRO JUTRO,
Evo ja sam rano ranioc zhavljujući mom sinu u 5:30 svako jutro.
Imam jedan problemčić imamo kosicu kovrčavu malo dužu i ne želimo je šišati ali ne znam da li od znoj ili nečeg drugog iza uha nam se rade nekakve naslage koje s uljem očisitmo i zatim evo ih opet .Zanima me imal li tko od vas iskustva s tim izgleda kao tjemenjača ali iza uha inače nisam pitala pedijatricu evo obraćam se vama ako ima netko neko iskustvo savjet HVALA
-
mom malom se spustilo s tjemena na ćelo i iza ušiju s tim da to iza ušiju je bilo užasno i smrdilo je. edijatar nam napiso neku kremu s kortekosteroidima i osmah se popravilo
doduše vraća sa ali jedno mazanje tijedno nam je dosta
-
normalno je da se djetetu "to" radi iz uha... to je isto kao i cerumenu uhu...
svaki dan mu to očisti, malo namočiš pelenu u baby ulje i prođeš s time iz uha i u uhu... i to je to....
-
bodycreator kortikosteroidi se kod djece nebi smijeli koristiti duže od nekih tjedan dana, pogotovo ako nisu razrijeđeni s belobazom... stoga, probaj to primjenjivati što manje je moguće...
na kraju se dogodi začarani krug, ti mažeš, to se pojavljuje, opet namažeš pa se opat pojavi i tak u nedogled
-
probali smo sa svime
pedijatar nam je reko 2 puta na dal al mi mažemo jednom tijedno
jer inaće mu je to do krvi
-
a koju ti je dao? čisti afloder, beloderm?
-
-
čisti beloder u orginal kutiji?
pa koliko ti je staro dijete???
meni je to strašno... čak ni odraslima se ne daje čisti beloderm, već razrijeđen s belobazom... npr 20%, ili 40% kod težih slučajeva 60 i 80%
nije mi jasna ta doktorska logika, pa to je jako agresivno za dječju kožicu
-
razrijeđeni al neznam kolko posto
-
ajme baš se me malo uplašile oko toga ja ću za sada ostati pri uljnome tretmanu pa ćemo vidit kasnije inače hvala za savjete
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma