Beba nam je sad 14 mjeseci i spavanje postaje sve veći problem, odnosno mjesto spavanja. Od rođenja je spavala u svom krevetiću, no tijekom godine smo puno putovali i na nekoliko je tih putovanja morala spavati s nama i toliko se na to navikla da se više nije htjela vratiti u svoj krevetić. Naravno da sam na sve načine pokušavala to riješiti, ona je uvijek plakala čim bi osjetila da sam ju stavila u krevetić, na što je mm samo govorio - stavi je kod nas. I tako se sad gospođica navikla spavati u ogromnom krevetu, u svim mogućim pozama, pa se po noći stalno budim i tražim ju po krevetu,te pokrivam jer pokrivače zbaci sa sebe istog trena kad je pokrijem. MM je jednom prilikom kupio vreću za spavanje (u TL) koja je dosta debela, izgleda mi kao ski odijelo, ona se u tome osjeća toliko sputanom da nema šanse da ostane u tome. U nešto je moram staviti jer ne mogu po noći ostaviti previsoku temperaturu (naravno da spava u pidžami i da po noći nije hladno, no to mi se ne čini dovoljno). Vidjela sam da ima i tanjih vreća za spavanje, kao dekica, jel bi trebala pokušati s tim?
I što je najvažnije, što i kako napraviti s tim što ne želi u krevetić?