Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Kako riještiti problem sa spavanjem?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Kako riještiti problem sa spavanjem?

Beba nam je sad 14 mjeseci i spavanje postaje sve veći problem, odnosno mjesto spavanja. Od rođenja je spavala u svom krevetiću, no tijekom godine smo puno putovali i na nekoliko je tih putovanja morala spavati s nama i toliko se na to navikla da se više nije htjela vratiti u svoj krevetić. Naravno da sam na sve načine pokušavala to riješiti, ona je uvijek plakala čim bi osjetila da sam ju stavila u krevetić, na što je mm samo govorio - stavi je kod nas. I tako se sad gospođica navikla spavati u ogromnom krevetu, u svim mogućim pozama, pa se po noći stalno budim i tražim ju po krevetu,te pokrivam jer pokrivače zbaci sa sebe istog trena kad je pokrijem. MM je jednom prilikom kupio vreću za spavanje (u TL) koja je dosta debela, izgleda mi kao ski odijelo, ona se u tome osjeća toliko sputanom da nema šanse da ostane u tome. U nešto je moram staviti jer ne mogu po noći ostaviti previsoku temperaturu (naravno da spava u pidžami i da po noći nije hladno, no to mi se ne čini dovoljno). Vidjela sam da ima i tanjih vreća za spavanje, kao dekica, jel bi trebala pokušati s tim?
    I što je najvažnije, što i kako napraviti s tim što ne želi u krevetić?

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mi smo to rijesili tako da smo skinuli stranicu njegova krevetica i sada spava u svom kreveticu, al ko da spava s nama.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo to riješili tako da:

1. zara (3 i pol godine) spava s nama, samo smo kupili veći krevet
    2. zara spava nepokrivena, samo u pidjami i čarapicama, na 18 C koliko je noću u našoj spavaćoj sobi

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

s nama je prvo spavala hana, kojoj smo onda skinuli stranicu s krevetića i spojili ga s našim pa je malo u svom, malo u našem krevetu - otkrivena većinu vremena. a prije mjesec-dva nam se u krevet uselila beba, koja se isto tako trudi otkriti kad god može.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj ninni prvotno napisa
    a prije mjesec-dva nam se u krevet uselila beba, koja se isto tako trudi otkriti kad god može.
    I sad svi zajedno spavate? Meni se čini da će i kod mene biti tako, druga beba dolazi uskoro, spavati će u svom krevetiću, ali bojim se što će biti kad shvati da je seka s nama u krevetu.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nama beba dolazi početkom proljeća.
    planiramo od početka spavati svi zajedno u krevetu.
    eventualno ćemo napraviti ono klasično rješenje - skinuti stranicu kinderbeta i kinderbet spojiti s bračnim krevetom. ali sumnjam

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sve se to trebalo riješiti puno ranije.
    Mi smo isto tako imali problema ali nismo odustajali od toga da spava u svom krevetiću i uspjelo je.
    Taman se naučio da sam spava i da sam zaspi.
    E onda smo otišli na more i svi smo bili zajedno u jednoj prostoriji. Od tada uvijek neko sa njim legne dok on ne zaspi ali u krevet do njega on je u svom krevetiću.
    Onda je htio i sa nama spavati na tom krevetu to je krevet za jednoga. Ali nema šanse malo je odplakao i odustao. Skužio je da nema šale i poslije toga više nje tražio.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi smo to rijesili tako da smo skinuli stranicu njegova krevetica i sada spava u svom kreveticu, al ko da spava s nama. Wink

tako i mi.u svome kreveticu al tik do nas.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Mony prvotno napisa
    Mi smo to rijesili tako da smo skinuli stranicu njegova krevetica i sada spava u svom kreveticu, al ko da spava s nama.
    i mi isto
    kad ide spavati ja joj kažem: ajde na svoje mjesto i ona se namjesti u svoj krevetič i pokrije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •