Ja zivim u Dubrovniku, tako da nista od Mullera na Trgu. Koji preporucujuete? Ima li ga u DM-u?Originally Posted by Deaedi
Ja zivim u Dubrovniku, tako da nista od Mullera na Trgu. Koji preporucujuete? Ima li ga u DM-u?Originally Posted by Deaedi
mi smo po preporuci s jednog topica dohrane kuhali palentu (na 1,5 dcl vode 2 žlice palente) i unutra umiješali pola **** kašice od npr. breskve i Ivanu se baš svidjelo.....
Super...I mi smo tako krenuli, recimo jucer smo jeli palentu sa izgnjecenom bananom i super je bilo! Naravno jos ne pojede puno, ali malo, po malo napredujemo. I mogu vam reci nije ni losa palenta sa vocem!Originally Posted by Ari
![]()
Ja palentu inače jedem sa mlijekom ili jogurtom pa sam tako mislila i E. dati. Ovo me baš iznenadilo, palenta sa voćem, hmm :? . Ta kombinacija mi baš nekako ne paše, al' trebalo bi probati. Da li stavite naribanu jabuku ili prodinstanu?
ja stavim naribanu jabuku, probala sam mu dati kuhanu kao kompot pa mu se ne svida
daaa to je bilo otkrice a sad me frka jer je dosta slatko. znam nesto skuhati na rizinom mlijeku i kako zna dio tekucine ispariti to je slatko ko sam secer pa sam se zamislila....Originally Posted by Lutonjica
i jos nesto (kad smo dotakli rizino) jel se ono moze piti/jesti drito iz tetrapaka ili se mora prokuhati?