-
rizini krekeri- kad
Ena je stara devet mjeseci i nesto sitno,
zanima me smijem li joj ponuditi rizine krekere bez soli
vec sam ih kupila i cak sam joj ih ponudila dva puta ali sam joj ih oba puta, ja, prestravljena otela iz ruke.
ja mislim da je ona spremna ali me zanima da ipak nisam uranila sa tim
moze li doci do gusenja
-
Helena već neko vrijeme bez problema jede te rižine krekere. Ja joj odlomim komad i ona se igra s njime, cucla, žvače...
I mene je bilo strah gušenja no oni se brzo otope i mi do sada nismo imali nikakvih problema.
-
Nešto slično, Katja već dobra gotovo 2 mj papa rižine pahuljice same, dakle od 6.5mj. Jako brzo se otope u ustima, a ona ih obožava. Najslađa mi je kako joj moram staviti pahuljicu na njena 2 zubića, da ju malo gricka.
Nisu joj se dopale kao dodatak kašicama, pa je ovo u kombinaciji sa malo sisanja kao mliječno-žitna kašica, al ova se izmiješa u njenom želučiću.
Naravno dok papa, nema nasmijavanja i grimasiranja da joj ne uleti slučajno u dušnik, kao i kod sveg ostalog što jede.
-
Ako misliš na one "stiropor" rižine krekere, ja sam se opekla na njih i ne misim ih još neko vrijeme ponovo nuditi laviću.
Kupila sam Alnaturine bez soli i ne tope se tako lako (možda su neke druge bolje).
Mišiću se hrpa toga zaljepila za nepce, ja nisam skužila a kada se počeo gušiti i povraćati bilo je prestrašno
Ne bi si više priuštila taj strah.
-
Ja Viti dajem Alnaturine al mu stavljam jednu po jednu "rižicu" u usta...ne bi se usudila dati mu da sam gricka cijeli komad jer jede halapljivo i vjerojatno bi polovicu nagurao u usta.
-
ni meni se ne sviđaju rižini krekeri..ali, pahuljice grickamo već duže vrijeme..imaš u bio-bio pločice od riže- super su za grickanje i tope se u ustima - to nam je novi hit
-
pločice su jednolične teksture i mogu se fino gricnuti , nisu debele cca 3-4 mm ...eto reklame
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma