Citiraj puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
da malo podignem, evo moj sincic navrsava za koji dan dvije godine i do nedavno mu je kozica bila posve zatvorena.
rukovodeci se logikom da priroda obicno zna sto radi i da joj se bolje ne mijesati u posao, nego radije pricekati i dati joj sansu, nisam mu to dirala i svaki put sam napominjala pedijatrici da ne dira.
nedavno je prestao nositi pelene i po cijele dane je bio gologuz; u roku nekoliko dana si je sredio pisulinca - otvor je vidno veci i jos malo i moci ce se prevuci. uz nemolosrdan tretman koji mu je priustio, nije ni cudo da se sve rasteglo! :shock:
dakle, pokusajte se othrvati navaljivanju doktora i prepustite malcima da uzmu stvar u svoje ruke - u prenesenom i u doslovnom smislu!
da bi to mogli, moraju, naravno, puno biti goli, a sad je pravi tren za to!
Uf, sad mi je malo lakše, mom malom će skoro 13 mj, već mjesecima sam mu svaki drugi dan povlačila, ali očito prenježno jer pomaka nema, skoro skroz zatvoreno.
Bojala sam se upale i eventualne kirurške intervencije jer mu se ispod vidi nakupljeni sekret. Nadam se da mu se neće upaliti prije nego što to on sam uspije srediti.