Nama su pred koji dan niknula dva zubića, pa me zanima koliko treba u prosijeku da ti zubići narastu? Par dana ili par tjedana? Sad su vani kojih 2 mm.
Nama su pred koji dan niknula dva zubića, pa me zanima koliko treba u prosijeku da ti zubići narastu? Par dana ili par tjedana? Sad su vani kojih 2 mm.
Hani su prije 2 i pol mjeseca izbili donji zubi, sad su veliki oko3-4mm. Nama sporo rastu.
Recite mi molim vas, bebač mi je star 3 mjeseca i mislim da ga svrbe desni (plače,desni su bijeli,slini,sve gura u usta). Jel moguće da tako rano? S čim ste to mazale?
Moja mama kaze da su meni izbili s 3 mjeseca, dakle, moguce je! Mi (za svaki slucaj) imamo Calgel, gel za desni. Ne znam je li djelotvoran jer nam nije trebao. Prvi zubic izbio neprimjetno.![]()
moj je sve to radio s 3 mjeseca, a prvi zubić mu je izašao sa 7 mjeseci.Andy*** prvotno napisa
[quote="Tashunica"][/quote i sa mojim malenim isto mazala sam calgelom ,dentinox kapima ,kupila jantarnu ogrlicu i ništa nije pomoglo čak sam mazala desni sa nekoliko kapi bjelog vina-(to čula od jedne mame u čekaonici )Andy*** prvotno napisa