-
Infekcija uha u trudnoci i kako ju tretirati
Zbunjena sam, molila bih savjet. Trudna sam skoro 33 tjedna. Nedavno sam primjetila da se sa desnim uhom nesto cudno dogadja, uglavnom izjutra imam osjecaj kao da imam vodu u uhu.
Otisla sam u ambulantu na pregled, primila me je med. sestra, sto je ovdasnja praksa za neke rutinske preglede da bi se rasteretili lijecnici opce prakse. Propisane su mi kapi koje bi trebale rijesiti problem (sumnja na blagu infekciju). Pitala sam da li su sigurne u trudnoci, nisam bila najsretnija reakcijom jer kao da uopce nije razmisljala o tome - pocela je prelistavati registar lijekova trezeci tu informaciju, no tada je naisao doktor kojeg je upitala za sigirnost tih kapi u trudnoci na sto je on odmahnuo rukom i to je trebalo znaciti da se ne brinem(o).
U uputama za koristenje kapi stoji da se treba obratiti lijecniku ako sam trudna ili dojim. Pa vec jesam pitala, no i dalje sam zbunjena.
Informacije koje sam pronasla na internetu kazu da ove kapi nema informacija o sigurnosti u trudnoci. Sto sad? Ne zelim ih poceti koristiti dok nemam kakvu-takvu sigurnost u njihovu neskodljivost (sto ne mogu dobiti prije ponedjeljka, tj. sutra), mada vise nisam sigurna i da mi kazu da su OK za koristenje da bi im vise vjerovala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma