-
Dobro došle sve nove UNovke!
Gulas se moze jesti na proteinski (mesni dan) ali bez krumpira ili tjestenine, povrće može, zaprška ne može. Da li vam to prolazi?
zrinka19, nema smisla otvarati novi topic i zauzimati toliko mjesta, kad pišemo usput recepte. Javimo se, napišemo koji nam je dan i ako nešto fino papamo, podijelimo recept s drugima. Ima dosta recepata, pogledaj UN dijeta 1-5.
Meni je danas UH dan i radila sam pogaču (prema receptu iz knjige, malo modificirano): za veliki okrugli kalup 200g integralno Severovo, 200g kukuruzno i 200g Dinkel brašna (iz DM-a), 1,5 prašak za pecivo, 2 žličice soli, 2 žličice maslinovog ulja i 5dcl mineralne. Sve promiješati. U to sam dodala kima. Kalup namazala uljem, stavila tijesto, lagano zarezala i gore posipala s Ajowanom, kimom, crnim i integralnim sezamom. Peče se na 220 dok ne porumeni. Kad je gotova, poškropiti vodom i zamotati u krpu. Papati kad se ohladi
w_m, znam da ćeš tu i tamo pročitati naše postove. Radila sam danas Kikiriki fantaziju (recept s foruma). hladi se.... jesi ga ti radila?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma