-
kakav krevet za dijete
moja cura od skoro tri godine spava s nama u krevetu, e malo nam je postalo tijesno vec jer je krevet bracni 160 cm sirine. pa sad solucija je da kupimo njoj krevet i spojimo ga sa nasim (uvijet da bude iste visine) ili da kupimo jos veci bracni krevet. dali znate gdje ima kupiti zgodnih kreveta za dijete i dali bi to trebao biti veci krecet ili je bolje da kupimo neki manji. ne znam ni sama kud da krenem u potragu
-
mi prezadovoljni krevetićem iz Ikee s 3 dužine. VIKARE
-
Uzmi veliki drveni krevet dužine 190 ili 200 cm. Djeca ti tak brzo rastu, nema smisla kupovati mali krevetić. Uzmi obični drveni ( nemoj ivericu iako je jeftinija) čim jednostavniji. Kad na njega staviš šarenu posteljinu i plišance biće dovoljno šaren. Ja sam vidla lijep krevet u domi za 700 kn.
-
Osoblje foruma
jeste sigurni da ona zeli spavati u svom krevetu?
zara ima svoj krevet potpuno priljubljen uz nas, ali svejedno spava s nama u bracnom. i ne zeli ni nogu nasloniti na taj svoj krevet.
-
pa neka tata ili mama spavaju na krevetu od 90/200
-
-
thanks cure. nisam sigurna da zeli svoj krevet. ja sam zapravo imala namjeru spojiti taj krevet sa bracnim i da to izgleda kao jedan ogroman krevet i da svi skupa spavamo onako kao "palancinke" poslihtani na krevetu. iako i vjerujem da se ona nebi ni htjela pomaknuti sa bracnog kreveta. sad pisuci ovo, razmisljam mozda je bolje da kupimo veci bracni onda. jer meni je vec stvaro usko, morat cemo tatu izbaciti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma