Treba mi nečije mišljenje ili iskustvo planiramo uzeti psa sharp pai-a na jesen a ne znam da li ce biti ok s djecom bojim se bolesti javljaju ...
ako ima netko neko iskustvo i usput zna li netko uzgajivače ove kineske vrste psa nismo je nasli u Hr samo u Slo![]()

Odgovori s citatom
.Prema djeci je toliko dobar da mi ga je ponekad i žao jer dopuššta apsolutno sve.Isto tako što se tiće boksera brat ga ima i toliko je dobar prema svima ali malo nepovjerjiv prema strancima.Dobro ali dobro prouči,raspitaj se i vidi kakvi pas najviše odgovara vami,hoće li stati vani ili unutra,hoćeš li većeg ili manjeg,provjeri po knjigama,internetu kave je pasmina po naravi,kakva je prema drugim životinjama,oprilike koliki mu je životni vjek itd..Mi kad smo se odlućili da želimo psa (prije 2 i pol g) sve smo stavili na papir i odlućili se za labradora,sve ti ovisi što želiš,ali ja ti sa sigurnošću mogu reći da opet uzimam psa bio bi labrador.Sretno vam u vašoj potragi ali zapamti psi su živa bića i ako ga želiš imat moraš biti spremna na odricanja ai to se 1000 puta vrati kad mu pogledaš pametne okice.
. molim te, učlani se na forum ljubimci, pa tamo zatraži pomoć oko uzgajivača. njih možeš poslušati bez straha!!!!!!!