Kad jedan roditelj ostane bez posla, jel moguce traziti novi izracun cijene vrtica?
Mene u tajnistvu vrtica uvjeravaju da to nije moguce jer se cijena racuna prema prihodima prosle godine.
Mislim da mora biti neki nacin jer je ovo suludo... hvala!
Kad jedan roditelj ostane bez posla, jel moguce traziti novi izracun cijene vrtica?
Mene u tajnistvu vrtica uvjeravaju da to nije moguce jer se cijena racuna prema prihodima prosle godine.
Mislim da mora biti neki nacin jer je ovo suludo... hvala!
ima se u tom slučaju pravo i na dječji
Prvenstveno me zanima smanjenje cijene vrtica.
Čuj, nemam vlastitog iskustva, ali našla sam ovaj dokument - obavijest http://www.malisvijet.hr/index.php?o...d=93&showall=1
Prema ovome, tvoje računovodstvo u vrtiću je u pravu, cijena se određuje na temelju podataka PRETHODNE godine.
Daleko sam od tih voda, ali mislim da ti je Jelena dobro rekla. Možda bi mogla konzultirati czss (oni su odgovorni za dj.doplatke, olakšice i slično). Valjda će se naći netko da ima iskustva ili radi u tim vodama, pa da zna pobliže.
Inače, u Zagrebu je osnivač gradskih vrtića Grad Zagreb. Ako si i ti u Zg, probaj ih kontaktirati ili im napisati zamolbu za olakšicu (privremenu, jer roditelj traži posao, ne misli trajno doma sjediti). Znam da se tako može napraviti za školarinu glazbene škole. Možda se može i za vrtić. Probaj ih pitati ovdje:
Sretno!ODJEL ZA PREDŠKOLSKI ODGOJ Voditeljica Odjela za predškolski odgoj: Bosiljka Devernay tel: 6100495, faks: 6100544
E-mail: bosiljka.devernay@zagreb.hr
Posljednje uređivanje od Peterlin : 27.04.2016. at 14:01
evo da sama sebi odgovorim, pa možda nekome dobro dođe: cijena vrtića se može ponovno izračunati, no treba tražiti preporuku od czss, koju oni daju i to je prilično uhodana procedura.