Pokazuje rezultate 1 do 50 od 79

Tema: Zaposlena u školi - pravo na godišnji nakon porodiljnog?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

dižem ovu temu iz pepela jer mi strahovito brzo treba pomoć pa se nadam da će mi netko još brže odgovoriti.
    naime na komplikacijama sam od 14.01.2010. rodila u 8mjesecu koristila bi samo 6 mjeseci.
    znači trebam se vratiti na posao sad u drugom mjesecu i zanima me mogu li koristiti godišnji, tako da mi se nastavi odmah s tim datumom u drugom mjesecu i koliko dana mogu iskoristiti.
    brzo mi odgovoritie, molim vas

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj crnkica prvotno napisa Vidi poruku
    dižem ovu temu iz pepela jer mi strahovito brzo treba pomoć pa se nadam da će mi netko još brže odgovoriti.
    naime na komplikacijama sam od 14.01.2010. rodila u 8mjesecu koristila bi samo 6 mjeseci.
    znači trebam se vratiti na posao sad u drugom mjesecu i zanima me mogu li koristiti godišnji, tako da mi se nastavi odmah s tim datumom u drugom mjesecu i koliko dana mogu iskoristiti.
    brzo mi odgovoritie, molim vas
    Možeš koristiti sav godišnji. Ja sam imala slučaj prošle godine u veljači kad sam krenula raditi. Naime saznala sam za tu mogućnost tek nakon šta sam već počela raditi, pa nisam mogla otići na godišnji jer ne bi imao tko raditi, ali su mi "složili" kao da sam na godišnjem nakon završetka nastave, ap nisam morala na sve silne sjednice i slično, a onda imaš i pravo na regres, šta je meni bila najvažnija stavka.
    To su promjene koje su uvedene kolektivnim ugovorom (mislim) unazad više od godine dana, prije je bila ova situacija da se moraš vratiti najmanje 12 dana na posao u školskoj godini u kojoj si ostvarila pravo na godišnji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •