...gledam malo potpise..pa zar je Karlo najstariji tu?Imate li kakvu listicu kamo ste svi?..-![]()
ja ko' padobranjac...
...gledam malo potpise..pa zar je Karlo najstariji tu?Imate li kakvu listicu kamo ste svi?..-![]()
ja ko' padobranjac...
Dobrodošli...![]()
naravno da pripadate...
lista postoji samo na Da se postrojimo...
S obzirom da nas je više proljetnih (ako sam dobro primijetila), sve zimske su dobrodošle, ipak je ovo ZPB, a godinu, ko šiša
LeeLoo, ti si naša!![]()
bok lee loo i karlo!![]()
ljudiiii, otkrili smo kocke za slaganje (neš ti otkrića), nešto tipa lego, zapravo malo veće - mega blocks i nekakve manje ali daju se slagati zajedno, i konačno se ne moramo nositi po čitave dane :D
jučer sam imala "mira" pa skoro pola sata u komadu, jest da mu još uvijek moram pokazati kako se slaže (zaigrati ga) i sjediti kraj njega na podu dok slaže, ali sve to nije ništa, čak štoviše budi kreativnost (mama se više zaigrala, nego on), jedino što me sad bole leđa od sjedenja na podu8)
super stijena...
ne mogu zamisliti kako je u ovoj dobi imati dijete stalno na rukama...
ja doma skupa sa ivanom, kao i uvijek u duetu bolesni...
on kašalj-već prolazi, nos curi po defaultu i nekakva alergija poi licu... fleke suhe, perutave kože
na testiranju za alergije smo bili prije manje od godinu dana i tastovi su bili o.k. ipak njemu svako malo bukne... ne znam
inače genetska predispozicija postoji jer sam ja bila alergičar (i astamatičar...izlječeni hvala Bogu) a MM ima sezonske alergije
pedijatrica kaže da ćemo morati ponavljati testiranjekakvo mučenje, ne smijem se ni sjetitit
leeloo, draga, tek si nam se pridružila na ovom pdf-u i onda se desila ova grozna tragedija
stvarno teško nalazim motiva i riječi da išta napišem...svi moji problemi čine mi se minornim, trivijalnim nasprav ovoga što se desilo toj krasnoj obitelji
njihova tragedija me je zaista duboko pogodila, danima već pokušavam racionalizirati, čitam poruke ostalih forumašica u nadi da će netko reći nešto utješno, nešto čega bih se uhvatila da nestane ovaj grč na srcu, no ne uspijevam...
vjerujem da to misle i ostale ZPB mame, ako ikako možemo pomoći maloj Lei, na bilo koji način...javi
a tebi šaljem jedani da budeš cijelog svog života podrška i pomoć maloj Lei!
imati 20-mjesečnjaka na rukama (cca 12-ak kila) - doduše ne baš stalno, ali vrlo često - teško, ali bar ne moram u teretanu(ja pozitivka)
P. je isto svojedobno imao fleke po licu (počelo kao osip iza uha pa se proširilo na lice) koje su se pretvorile u ekcem (suha koža) i to ga je svrbilo. Dermatologica u klaićevoj je najprije to povezala sa infektom u nosu (išli smo jer je trebao početi piti antibiotik,a pedica se nije usudila dati ez dermatologa), a kad smo došli na kontrolu napisala je da je to atopijski dermatitis (jer kao MM je atopičan), da promijenimo detergent, da ga kupamo u običnoj vodi i dala nam kortikosteroid, ali to naravno nikada nismo mazali nego smo uzeli dr. Theissovu kremu od noćurka (vrlo dobar za suhu kožu) i prošlo je samo tako, doduše baš nekako kad i infekt (kad je prestao piti antibiotik). Sad mu se te fleke pojavljuju samo kad mu padne imunitet, namažemo tom kremicom i sve super (nabavili smo i neku homeopatsku s nekim medom - ne znam točno što sve ima, i ta je isto super)
Da stvarno to je naša leeloo....
tragedija, grozno, prestrašno, ja sam doduše saznala tek jutros kad sam upalila komp., ali cijeli dan sam samo u tome...
u životu nisam toliko plakala za nekim koga nisam ni poznavala, a ko što sam napisala na in memoriam topicu, drago mi je znati da za Leonardu ima tko brinuti... to je sada ipak najvažnije![]()
draga leeloo, moja iskrena sucut.![]()
ne mogu zamisliti kako se osjecas.....ljubi svog malog karla i malu leonardu.![]()
javi nam kako si i kako mozemo pomoci.
LeeLoo.....moje saucesce i tebi i clanovima porodice. Ja sve nesto mislim....kako je virgo dovela tebe nedavno na forum....pa nam je opet ostavila nekakvu "vezu" ....![]()
Srce mi se cijepa zbog njih, a na Leonardu ne smijem ni misliti. Ako postoji ikakav nacin, bilo sta konkretno sto bih mogla uraditi za nju, molim te javi.
Ljubim vas!![]()
LeeLoo...
ne mogu se otjerati od misli kako Leonardu sigurno nešto veliko čeka, kada je ostala s nama![]()
pretužna mi je činjenica kako se nikada više neće vratiti "kući"...
pokušavam misliti pozitivno, vjerujem da je Virgo dala svoje veliko srce i svoj život toj snažnoj maloj osobi i želim joj svu sreću ovoga svijeta...svu snagu svemira i svu maminu mudrost neka ih nosi sa sobom gdje god je put odvede...
ZPB-ići, padosmo na dno stranice pa da nas dignem![]()
Josie, vidjela sam na drugom topicu da Jakov ima crijevnu virozu - je li mu bolje? ~~~~~~ da ne morate u Zaraznu i da je kompiće već zdrav i pri apetitu.
Mi smo OK, zdravi i veseli i non-stop na cici. Vijest na koju ne znam da li bih plakala ili se smijala je da AA može s tatom zaspati doslovno bez ikakvog uspavljivanja. Obučemo pidžamu, legne uz tatu i 5 minuta kasnije je u zemlji snova. Naravno, ako ja nisam blizu.
Sa mnom ima cijeli uspavljujući ritual čiji je najvažniji dio, pogađate, cica.
Koja je omiljena igračka vaših klinaca? AA je zaljubljen u Ludog Toru (El Toro Loco), crveni monster truck s kojim sada spava. Plišanci - 0 bodova.
Teško mi je odgovoriti na pitanje o najdražoj igrački jer se to stalno mijenja.
ono što je konstanta su Mimi i Pesi (medo i pas) plišanci s kojima spava
sjeti ih se i tokom dana, grli i ljubi, stišće uz sebe
od igračaka jedno vrijeme su to bili autići, slagao ih je u redove, nizove, po veličini-trenutno ga baš i ne zanimaju
trenutno se najviše igra sa drvenim puzlama i slagalicama
slaže ih bez greške
ima jedna super slagalica koju je dobio, drvena ploča u koju umeće morske životinje, naravno svaka je drugačijeg oblika i u sebi ima magnet, kad ih složi uzme štap sa udicom (magnet) i peca i komentira:
peca, skini, složi, okreni, peca ....
ono što obožava su nizbrdice ili rampe, neki dan smo 45 minuta bili kod jedne zgrade koja ima rampu za inv. kolica i on je jurcao gore-dolje, a onda je isto napravio doma za svoj autić, izvukao je vagu, na nju naslonio knjigu i po knjizi spuštao autić :shock:
i obožava trčati i izvoditi vratolomije, sa kreveta silazi četveronoške, penje se na kauč i po njemu spušta kao po toboganu i slično
Evo i nas!
Što se tiče spavanja, isto kao i kod M_P. Sa MM-om zaspi za par minuta, a mene zeza po pola sata najmanje.
Omiljena igračka mu je selotejp. Kada ga vidi poludi od srećeZapravo voli sve igračke koje su na principu pritisni-nešto se dogodi.
Vratio se na cicu, sada mi dođe kao izdajalica. Ledu je prihvatio ok, smije joj se, davao joj je puse, ali ga jako nervira kada plače.
Filip se igra s tom istom igrackom, a ima jos jednu s domacim zivotinjama-obe slozi pa istrese, pa opet...yasmin prvotno napisa
Uz to sortiranje-kockice po boji i/ili obliku, auta po tipu, nekad po velicini...
Nema najdrazu igracku, vise niz dragih.
Paulitaaaaaaa![]()
Piši čim više, jako me zanima kako sve funkcionira sa dvoje dječice, Leda je preslatka!![]()
Ni Lea nema najdražu igračku, ako moram izdvojiti onda je to žuti Disney zeko (zvan "Žuti"). Kockice je drže 15 min cca, ni slikovnice joj više nisu kao prije drage.
Ne znam jesu li vaši dečkići u toj fazi ali Lea sad bira koje će cipelice obuti kad idemo van pa se često dogodi da izađe u trenirci i zimskim cipelama ili da po kući trči u lijepim cipelicama.![]()
Mome Mihaelu jedine igracke su mamine tece i lonci. On otkako se u jutro probudi izvadi sve tece sto imam u kuci i on ih "pere" pa ih izvrce na kauc kao da se suse.Pa uzme vlaznu maramice i brise stol, on "cisti".....u banji mi stavlja robu u masinu, kaze mama stavi "pasak" ...prava mala domacica.MM kaze da sam ja kriva jer uvijek nesto po kuci cistim,perem a on me kopira.
Ovako i kod nas (jedino što to baš često i ne vidi od mamebebeto prvotno napisa
).
Najdražu igračku nema - ono što je uvijek u opticaju je auto-guralica na Winnie the Pooha.
Jel' netko možda bio na snijegu? Kako je to prošlo?
Ko što smo već rekli, mi smo od igračaka OTKRILI kockice za slaganje i s tim se može zabaviti satima, ali naravno netko mora sjediti uz njega i diiiiivitiiiii se njegovim slagarijama.
Inače, najdraža igračka mu je od prvog dana kad ga je spazio, ipak usisivač. MM i P. usisavaju zajedno otkad je P. propuzao i svaki put, bilo zmazano ili ne, kad hoćemo malo mira, vadimo usisivač, a P. ga već zna sam upaliti, otvoriti poklopac ispod kojeg su nastavci, čak nešto i počisti. Ona metalna dugačka cijev je ipak najzanimljivija, pogotovo kad s njome počne rušiti sve oko sebe...
Iako, sad kad malo bolje razmislim i "atić" (guralica) je supeeeer, nikamo ne idemo bez nje.
A uspavljivanje......što je to, unatrag desetak dana, P. navečer u pola 9 :shock: pokaže na svoju sobu (nekad fula pa pokaže na kupaonicu, onda mu objasnim da smo se već kupali i da je fulao stranu), tati i mami da pusu (još veći :shock: :shock: :shock: ), tati odmaše pa-pa, stavim ga krevet, zatvorim vrata, dam flašu (naravno...bez toga ništa) i dok ga pokrijem, nešto si otpjeva i zahrče...... :shock: na desetu....no, dobro, onda odspava koja 3-4 sata i onda počne šetnja, no doduše, ne mogu se požaliti, u posljednje vrijeme bolje spava (u nedjelju spavao od 1 do 6 u komadu, :shock: na jedanaestu), ali sa mnom nešto ne štima - umorna ko pas, jedva gledam, teturam i ostalo......i kad treba spavati - ko sova :?
A :shock: na dvanaestu je to što je sada za vikend, i subotu i u nedjelju i popodne legao u krevet i zaspao, ne pardon to je :shock: na dvadeset i petu..... mislim da se moramo pomiriti s tim da nam djeca odrastaju
Eto nas! Vratili se iz Njemačke ! Bilo je super osim turbulencija u avionu na putu tamo. Išli u utorak, sat nakon što smo sletili zatvorili aerodrom u Stuttgartu zbog mećave i nevremana. Ali moje zlato bilo raspoloženo cijelo vrijeme. A tamo snijega ....
Prvi dan kupili skijaško odjelo za njega (malo preveliko pa se gegao kao patak) i bili po par sati dnevno vani. Rođaci mu imaju 3 i 6 godina i super su se slagali i razumjeli, mada oni teško govore hrvatski. čak je Matej propričao njemački.![]()
Naše igračke su Lego kockice i drvene puzzle ili kocke puzzle. Imože se igrati satima. I autići svakim danom sve više. I crtanje, ali tu treba netko pokraj njega jer "mam, ctaj sova" (crtaja slova. I nevjerojatno ja da zna ali baš svaki put slova D-deda, B-baka, S- svinja, A- Antonija, J-julija, L-list, M-mama ili matej, T-tata, P-patricija, U-ujo, ali slovo O je ostao -krug. A poznaje i trokut, kocko, srce, zvjezdu i još hrpu oblika. S bojama nam ide malo teže, a životinje, ni ja ih ne znam toliko.
Naše spavanje se nekako unatrag dva mjeseca poremetilo. Nekada zaspe i spava bez problema, nekad ga ne možeš uspavati ili se budi noću.
hej curićke moje,
mi smo imali jednodnevnu virozu, baš sam se bila uplašila, J. je sve u mlažu povraćao, siroče malo.
ali je jeo i pio konstantno, i idući dan je bio gotovo kao nov :D
igračke: megabloksi i tona autića koje slaže i preslaguje.i naravno, tatin (za koje tata tvrdi da je jakovov) profi autić na daljinsko.
evo jedna kako se bavi megabloksima.
stijena, imaš za kupiti i autiće i kamione, motore i tak sve na koje možeš slagati kockice, to je kod nas vrlo popularno 8)
spavanje...ja i samo ja, sa mm bi zaspao pred zoru i to od iscrpljenosti.
njih dvojica su jako neozbiljna sorta![]()
Da, baš gledam, mi imamo megablockse nekakve sa gusarima, čamcem i palmom, ali ih je jako malo (ni izbliza ih ne možeš tako složiti), ali smo mu kupili nekakve druge (mogu se slagati skupa) s nešto manjim "pipcima" i njih ima puno i slaže ih tako u zrak, ali su puno manje kockice, može se napraviti i kuća s vratima, prozorima, krovom i drvećem, pa ih ima par na kotačiće i može se složiti auto, lokomotiva, kamion, čak ima i neki čovo koji valjda to vozi....a vidi ti mamu, al se zanijela....![]()
u vrtiću sam vidjela nekakve ogromne lego kocke i to mu je mrak - on je veći pa slaže, a mali mu ruše, pa je on opet faca pa složi....i tako cijeli dan, tete na miru, samo što je prošli tjedan pao na jednu i razbio donju usnicu, hmgrozno je izgledalo dok nije zaraslo, al sad je super....nego takve velike bi mu bile super za njegov uzrast, ali ja ih stvarno više nemam kamo staviti od silnih igračaka...stalno mu kupujemo nešto novo i što je najzanimljivije sa svim se igra, ali bratemili, ne znam kud ću više s tim.
Imamo onu jednu kutiju za igračke na kotačiće, ali prepuna je već godinu dana, jel zna netko kakav dobar štos za spremanje igračaka, nešto da fora izgleda, a da se samo sve može natrpati unutra.
Kupila sam i dvije ukrasne kutije (plastificirane), ali se P. toliko valjao po njima da su već promijenile oblik i više gotovo da ničem drugom ne služe nego da se on po njima valja.
ja sortiram.
nema šanse da se može igrati sa 100 igračaka u isto vrijeme.
radimo nered i u kući i u glavi, sa toliko igračaka, pa one koje nisu zabavne neko vrijeme, odu u mračni kutak našeg tavana![]()
imamo i tih malih megabloksa, ali ovi su zabavniji jer se brže može napraviti dvorac, kula ili toranj! :D
A gdje ima dobar izbor megablocksa?
(neki 'univerzalni' dućan da ga mogu naći i u Splitu)
ove male smo mi kupili u običnom Mercatoru, nigdje posebno, ima većih i manjih pakiranja, ali nisu ovi veliki koje ima josie....
inače, sve igračke koje su u njegovoj kutiji su mu na raspolaganju i naravno ne igra se svima istovremeno, ali nekad ga ćope čupavci (on ih zove ace) pa ih poslaže, onda im kuha i hrani, ima ih par koje se stave na ruku kao lutke, pa cijeli dan hoda s njima po kući - smiješan je....nekad poludi za autićima, pa di-di po cijelom stanu (parketi su mi ko grand canion).....onda dođu kocke na red....a ponekad zajaši tatu i điha-điha, hm... 8) suzdržat ću se komentara
Viktor je jucer sebi oborio ladicu ormara na nogu. Pravo na nokat (NOSITI PAPUCICE!!!!!!) palca. Ja sam stajala na pola metra od njega...te ladice imaju granicnik, no on ju je uspio izvaliti bas u casu kad sam pomislila da bi se to moglo desiti i krenula prema njemu....Osjecam se uzasno....Jadan, nokat ce mu otpasti....sepa ko mali veteran.....Jucer sam ga prenosala cijeli dan, danas imam upalu misica...
Sto se tice omiljene igracke, nema neku za koju je vezan, ali svi kamioni su u igri....i flomasteri naravno.
Viktoru saljem puse tjesilice, a mami virutalni zagrljajninet prvotno napisa
![]()
viktoru vibrice da noga sto manje buba i da brzo prodje ~~~~~~~~![]()
filip nema omiljenu igracku, igra se sa svim pomalo.
najvise voli proljevati vodu pa brisati krpom. probala sam ga zeznuti, pa mu dajem piti vode samo u onoj neproljevajucoj bocici s kljunom, ali on potegne pa ispljune na pod i trk po krpu, rucnik, wc papir, moj donji ves ili sta vec uspije naci.
sa uspavljivanjem nemamo problema, pustimo muziku i nosimo ga tata ili ja, zaspe za 5-10 minuta.
Mamasita prvotno napisa
![]()
![]()
KING domisljatosti...ni ja se ne bi sjetila....
I kod nas je ovo aktualno, povuče iz boce sa kljunom pa se nakloni i pljuuuuc na pod....ninet prvotno napisa
![]()
Stijena, zahvaljujem.Stijena prvotno napisa
Još samo trebam(o) izdržati 10 dana do rođendana...
Pitanje: jesu li vaši mališani izbirljivi po pitanju odjeće i obuće?
Lovre uglavnom ima čvrsto mišljenje na ovu temu/e i jako je teško uvjeriti ga u suprotno. I tako smo ovu zimu kupili dvije jakne...
Viktor je antitalenat za stylingnemamo tih drama....On je, inace, puno bolje (vibrice uvijek upale
), mada nogicu cuva i hoda na peti....Sljedece sedmice idem na put i vec mi se srce steze od 4 noci bez njega...
![]()
Najnovija zanimacija - on i teta cuvalica love muhe....onda ih stave u plasticnu flasu....Ne dao bog da neko to takne ili baci.....
kleine perversion![]()
Pa ne bih rekla baš da je izbirljiv, ali jako dobro (i glasno) zna pokazati da mu nešto smeta, onda to uglavnom sam skine...a više od svega voli biti gol golcat....sad mu je fora kad se moramo obuć u piđamu poslije kupanja bježat gol po kući.....a ne da dobijem na živce, nego me strefi...![]()
Iako moram priznat da sam primijetila kad dobije nešto novo, odmah skuži i mora to taj čas obući, pogotovo cipele i šlapice
I mi imamo mali problemčić sa odjećom i obućom.
Ne želi obući ili obuti novu stvar. Nema šanse! To su suze, molbe, pa ono kao mama ti je kupila nove lijepe hlače i sl. Nakon muke zvane oblačenje pokažem mu u oglodalo kako izgleda i kažem "kako ti lijepo stoji! Baš si sad lijep!" I tako mu ja danas ujutro obučem nove hlače i majcu (nakon svega minute nagovaranjaa on meli " Matej je lijep!" i osmjeh od uha do uha. A o cipelama da ne govorim. To bude strava. Muka mi je kad se sjetim da moramo u kupovinu cipela ili papuča. Plače, urla po dućanu....čudo jedno.
... i odluči sviđa li mu se ili ne. A ako mu se ne sviđa onda moramo smišljati cijeli 'kontekst' za taj konkretan odjevni predmet. Najčešće upali ali ima i nekih komada robe koje mu nikako nisam uspjela 'prodati'.Stijena prvotno napisa
E da, pali se na komplimente: 'baš si zgodan' ima najbolju prolaznost!![]()
A što se lova muha tiče... Uzme krpu i onda s njom maše po kući i tjera muhe. Smišno mi ga je vidit u tim situacijama kada kopira odrasle...
lovcu Viktoru i da mala nogica čim prije ozdravi.
nisam znala da nam je drug Viktor ozljeđen šaljemo mu puno punoda brzo novi nokat naraste...nije bash ugodno ja sam jednom odbila na prstu u vrtiću, a vala može biti i tik do njih i opet će se udariti...dino je sada glavni fazon da se penje na sto u dnevnoj sobi i da skaće sa njega...ja hoću poluditi. Neki dan me je zaključao na balkon...ja vani on sam unutra umrla sam od straha i držao me je negdje 5 minuta ja već bila spremna urlati da zovu vatrogasce, kada on otvori i kaže ja malo mamu zaključao, sada širom otvorim prozor kako bih mogla dohvatiti šteku (već sam vidjela mnoge verzije sam u kući
)
AndrejaMa, lakše mi je kad čujem da ima još 'izbirljivih' momčića!
zvuči poznatoMuka mi je kad se sjetim da moramo u kupovinu cipela ili papuča. Plače, urla po dućanu....čudo jedno.![]()
doma smo u ABS čarapicama ili mokasinama, papuče ne odlaze u obzir, niti nakon mjesec dana uvjeravanja, moljakanja i preklinjanja.
pozdrav svima! nas dugo nema, prezaposleni smo bili. puse Viktoru! i mi smo imali sličnu epzodu s ladicom, od tada smo oprezni.
Mamasita prvotno napisa
![]()
ivora živcira svaka flekica na zidu i namještaju. ima cijeli set opreme za čišćenje, spužvice, čudesne krpe...a i fleka kolko hoće. ima dio zida koji je on zamrljao s čokolinom, svime je probao, grozno ga živcira ta mrljetina. ako ga na to podsjetim kad ima zmazane ruke odmah ih diže u zrak i trči u kupaonu.
:/ noćas se razbolio. još jučer je bilo sve u redu. oko 2 ujutro mu je temp. počela rasti, do jutra je bilo preko 39 pa smo pili sirupa, koji je spustio na 38,5. bilo je grozno jer nikad nije bio ovako bolestan. plakao je po noći, i vikao maaammaaa, iako je bio u mom zagrljaju. cijeli dan kuri. stavljamo oblogeod octa. nije mi jasno. jučer nije bilo nikakvog pokazatelja da će se razboliti, sve normalitis.
ivora živcira svaka flekica na zidu i namještaju. ima cijeli set opreme za čišćenje, spužvice, čudesne krpe...
a može malo doći počistiti iza Patrika?stol zamrljan tintom iz kemijske, po zidovima....svašta, plahta na krevetu pošarana...a ima i par uspomena doduše ne zamrljanih, nego otisnutih u namještaju, ali ojim se da tome nema spasa....
svakome tko namjerava uskoro imati djecu, savjetujem da što manje uređuje stan i kupuje nove stvari.....jedino ako misli djecu držat na uzici, vjerujem da je svima tako
mi smo srecom uselili u prazan stan kad je f imao 10 mjeseci, tako da smo uredjenje prilagodili najvise njemu. imamo samo najnuznije komade namjestaja, i to najeftinije koje smo nasli u ikei. nadamo se da se nista nece raspasti barem jos dok druga bebica napuni 2-3 godine![]()
zebra vibram da ivoru bude bolje sto prije~~~~~~~~~~~![]()
Evo ja uranila!
Filip voli bacati stvari u smece, te posprema svoje kockice u kutije. Ciscenje krpom onog sto je prosuo ide na nagovaranje, ali da mu je gust-nije (a nije ni meni, zato nam i dodje teta Maja).
Danas je legao tek u 11 (inace ide oko 10 u krpe)-nije se dao skinuti s kompa. Gledali smo njegove slike na kompu, od trbuha do sad, pregledao je valjda 200 fotki. Po prvi put je pokazao toliki interes za te fotke. Plakao kad sam ga napokon odvukla, a morala sam, vec su se i meni i njemu oci zacrvenile od buljenja u ekran. Slusao moja objasnjenja, cerekao se izrazima lica, komentirao (tata, mama, ja, bljak, fuj). Bas ga je zanimalo kako se mijenjao, njegova povijest-bar je tako meni izgledalo. Ostala sam :shock:
A inace, sin mi je rocker, naucio je praviti face (nesto a la Billy Idol), otkrivati goli trbuh na solaze i imitirati sviranje gitare dok plese. 8)
Sve mi je teže pohvatati sve postove...
Zapravo sam pitala imaju li vaši klinci igračku koja im "zamjenjuje" vas, prijelazni objekt? AA je odustao i od Ludog Tore pa je mamina cica i dalje zamjena za mamu.
On inače od kućanskih poslova najviše voli kuhati, a jučer sam ga zatekla kako s vlažnim maramicama pažljivo briše kuhinju. MM i ja stojimo i iščuđavamo se otkud mu to (jer od nas nije naučio puno o čišćenju), a on s poda podiže komadić papira i odnese ga u smeće. Veš mašina mu je fetiš, zna ju spominjati i kad se probudi usred noći. (bebeto, zvuči poznato?)
Eto, koja ga majka ne bi poželjela za zeta?!
AA nije izbirljiv što se tiče njegove odjeće, ali ima jasne ideje što bih JA trebala obući. Obožava jednu moju trenirku (hlače) fuksija roze boje koju ja skoro nikad ne nosim - sav oduševljen je izvlači iz ormara: "Mama, obući!". Uz to mi obično iskombinira tamnoljubičastu plišanu trenirku (gornji dio).
Btw, jučer nam je u gostima bila lucky_day sa Lukom i baš nam je bilo lijepo!
Yasmin, gdje ste kupili tu slagalicu sa štapom za pecanje?
Ninet, pusa bubinom majstoru!
Zebra ~~~~~~~~ da Ivor čim prije ozdravi.
tanjads - rock on![]()
Dobro jutro!
Mi smo vam sinoć bili u dječjoj bolnici......Moja mama je čuvala Leu, bile su vani i kad su se penjale po stepenicama vodila ju je za rukicu, Lea se istrgla i zaplakala od boli. Mama me zove izbezumljena, ja na poslu...Lea je općenito bila vesela, spavala i jela ali lijeva rukica visi uz tijelo. Otišla sam s posla i odvela je u bolnicu i tamo se ispostavilo da je jedna kost izašla iz čašice, dežurni kirurg je to namjestio odmah uz upozorenje da bi se do 5.godine moglo često dešavati.
Sad je sve ok, kao da ništa nije bilo igrala se čim smo došle doma.
Uh.......