Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 174

Tema: ZPB 2005. (8.dio)

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Josie, thanx
    docijepljivanje moparu-om kaj je to, pa priorix je zamijena za to?!

Mi imamo 12.8 kg sa odjećom, visina, pojma nemam...odjeća 92 mu je trenutno najbolja

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi smo s cjepljenjem stali na trecem 5u1, i eto......jos stojimo.
    josie, nemam pojma, probaj se telefonski izvlaciti na smrcanje, kasljuckanje i tako to.
    a evo kako mi stojimo s napretkom:
    visina: 90
    tezina: 13
    duzina stopala: nemam pojma, nosi br. 23
    pamcenje, slaganje recenica i prepricavanje: yes

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mislim da je josie umjesto moparu mislila na 5u1...

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Mamasita prvotno napisa
    mislim da je josie umjesto moparu mislila na 5u1...
    ah lapsus
    pomutnja među redovima.
    da, mislila sam na 5u1.
    uglavnom fali nam to zadnje, sestra se kreveljila što nismo došli u studenom po rasporedu, a nije nam ništa rekla zadnji put kada smo bili
    enivej, taj put kada smo došli, došli smo sa priorixom i cijepili se njime, bez tog zadnjeg 5u1, pa nam je rekla da dođemo za 2 tjedna, što mi, naravno, nismo, pa sad se mislim, što joj je to značilo da će kasnije biti prekasno? :?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi smo trebali doći na docijepljenje sa u rujnu, no onda je bio svako malo prehlađen...
    i mi smo samo donjeli Priorix, nije bilo komentara osim da za mjesec dana dođemo i na docijepljenje

dakle, mi kasnimo 4 mjeseca

mislim da je 2 tjedna prekratki razmak

Ivan priča non-stop, ne zna šutiti ni sekunde, sve je razumljiviji, slaže i po 4 riječi (npr.djed mraz donio poklone) nije ga zaboravio ni nakon mjesec i pol

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I mi smo danas trebali na cjepljenje, ali nas je jučer nazvačla sestra i rekla da ne dolazimo do daljnjeg - ima gripe ko u priči, a ja još i trudna.....
    Mislim da postoje neke granice do kada se započeto cjepljenje može adekvatno i nastaviti ali???
    Znam da smo mi odgađali skoro dva mjeseca kad smo čekali nalaze neuropedijatra.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nemam pojma o kakvom docjepljivanju pričate...zbunj :?
    mi smo se tek sada ovaj tjedan trebali cijepiti priorixom (prvi put?), ali zvala sam u onih mjesec dana kad je bio potpuno zdrav, onda mi rekli da možemo doći tek za dva tjedna, a kako je P. ponovno prošmrkavio, nismo bili niti sada....sve sam to rekla sestri - kako je dijete u jaslicama i svako malo mu curi nos pa bi bilo dobro cijepiti sada dok je zdrav i da ne znam što će biti za dva tjedna na što mi je ona samo cool 8) rekla da dobro, ima vremena već ćemo se cijepiti (mislim dijete sada ima 21 mjesec, a kao trebalo ga je po njihovom cijepit s 13...no dobro)
    josie, stvarno pali ovo što kaže Mamasita, ako dijete šmrca ne može se cijepiti, pa tako odugovlači dok možeš, mi eto dočekali i 21 mjesec bez priorixa upravo zbog toga (samo da mi ne prođe rok trajanja u frižideru).
    Što se pričanja tiče, ja P. svako malo krenem čitat slikovnice kao da mu što više pričam i sve uvijek završi tako da mi nakon dvije rečenice uzme knjigu i raskupusa je, sve koje nemaju tvrde stranice se više ne daju niti sastaviti, a u jaslicama mi se svaki dan tete pohvale kako je rekao neku novu riječ.
    Ali primijetila sam da jako voli gledati na TV sve što je na hrvatskom - valjda već puno kuži pa mu je zanimljivije (Bibin svijet gleda netremice, a Fifin DVD si sam uključi svako malo).
    Iako, neku večer bila na TV ona glupost Blade II i čisto slučajno to počne - krvi do koljena, neki vampiri, spodobe, gledam ja ne mogu vjerovat kakva je to glupost, a moje dijete niti ne diše gledajući - nešto se igrao na podu i sve je ostavio, stao pred televizor i bulji ko hipnotiziran, ovi se tamo kolju, tuku, svašta nešto, nisam se ni snašla da ga maknem koliko nisam mogla doć k sebi što ga to toliko fascinira

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Mihael slikovnice jos ne dozivljava, zna ih prelistat i cesto isparat ali da sjedi i slusa mene dok mu ih citam nema sanse! Ni crtane ne gleda, jedino sto mu zna privuc paznju su reklame.To ga hipnotizira. I naravno muzika. Sto to dijete ima ritma ( ne zato sto je moje, jer ja imam dvije lijeve noge ), nema osobe koje ga je vidila da nije bila fascinirana njegovim plesnim sposobnostima.
    Sto se tice docjepljivanja mi smo ga nedavno jedva obavili, trebali smo jos u 9 mj.ali bio je svako malo prehladjen.Jedino nas jos ceka Priorix ali kako je Mihael alergicar neznam kada cemo to uspjet obavit.
    Mi smo ovdje izgleda teska kategorija sto se tice kila (15 kg,90 cm,23 cipela) .

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

curićke, jeste li planirale dovesti klince na dječije maškare na SV. Duhu?
    mi idemo i baš bi se voljeli sresti sa barem purgerskim brojem ZPB-ića.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo htjeli doći, ali nam novi datum (17.) nikako ne paše jer MM i ja radimo. U što ćete se maskirati?

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    U što ćete se maskirati?
    nebudem ti rekla
    ali cijela bitelj će biti isto obučena 8)
    trebali smo tako ići prošle godine, ali nam je viša slia poremetila planove.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam na poslu i osluškujem zvukove sa Korza, sprema se dječja povorka ali šteta što pada kiša
    Lea dolazi sa tetom i njezinim dečkom, njihov prvi izlazak u troje!

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Sad je AA gromoglasno prdnuo i ja ga fol iznenađeno pitam tko je to tako glasno prducnuo. AA /nevinih okica/: "Možda je Jakov!" Josien, naravno...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Drage cure,
    samo da vas podsjetim da su u subotu maškare za najmanje kod nas, svi ste dobrodošli. Više o tome TU
    Ko dolazi, molim da se prijavi na topicu "Maškare za malene" na kamo s ovim.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

A...vidim da Josie vodi brigu o tome Hvala,draga

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Cure, imam + na testu i u totalnoj sam euforiji...
    stiže još jedan anđelčić!

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Yasmin, čestitam!!! Prekrasna vijest!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

yasmin, bas mi je drago :D

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Sad je AA gromoglasno prdnuo i ja ga fol iznenađeno pitam tko je to tako glasno prducnuo. AA /nevinih okica/: "Možda je Jakov!" Josien, naravno...
    Vidim da smo ostavili dobar dojam 8)

Yas- čestitam ti 100x! kako mene vesele ove vijesti o novim bebicama, ne mogu vam opisati! :D
    želim ti mirnu trudnoću

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Yasmin, čestitam, super vijest :D !
    Smanjuje se opasno broj zpb mamica koje imaju samo jedno....

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Yasmin, čestitam :D

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Yasmin pa svaka cast!
    Mene jos podilazi jeza pri pomisli na drugo , valjda cu se unormaliti nekad - prije no bude prekasno.

Nego....ja sam vam upoznala jedan par ZPB05 Marusku i Lovru. I samo da prijavim da su me oboje odusevili. Mlada i lijepa i vesela i spontana mamica (da nije povela dokaz sa sobom ne bih povjerovala da ima dijete) A Lovre? Prepametan i presladak mali misic, sad bih ga zagnjavila kad se sjetim onog "mama drugu, drugu, samo malo..." (cicu naravno) I dobila sam pusu od njega.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    Nego....ja sam vam upoznala jedan par ZPB05 Marusku i Lovru. I samo da prijavim da su me oboje odusevili. Mlada i lijepa i vesela i spontana mamica (da nije povela dokaz sa sobom ne bih povjerovala da ima dijete) A Lovre? Prepametan i presladak mali misic, sad bih ga zagnjavila kad se sjetim onog "mama drugu, drugu, samo malo..." (cicu naravno) I dobila sam pusu od njega.
    Mi se s njima družimo odavno, a dijelimo mišljenje s Vama, u potpunosti.
    Kad Juru pitaš "Tko će nam danas doći?", on kaže "Marukaaaaaaaaaaaaa i Lovreeeeeeeeeeee", bez obzira koga očekujeno

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

yasmin :D :D :D

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

yasmin, yasmin :D , prelijepe vijesti
    stvarno nas je sve manje jednodjetnih
    mi planiramo za nekih godinu dana (naravno ako do tada moj anđelčić prespava koju noć), pa vidjet ćemo

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ninet
    jučer popodne smo Lovru morali probuditi jer smo očekivali goste (proslava drugog rođendana, epizoda 2/3) pa smo ga valjda prekinuli u snu. i tako pričamo da će nam gosti doći i on nesto brblja, brblja, a ja nikako skužiti što mi dijete želi reći. i na kraju skužim: viktorova mama će doći! (dojmila si ga se jednako kao i mene
    očekujemo nastavak druženja na ljeto...

wana
    prijatelju juri ako se ne vidimo prije srijede

yasmin, čestitam!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    mi planiramo za nekih godinu dana (naravno ako do tada moj anđelčić prespava koju noć), pa vidjet ćemo
    bojim se da više neću biti u fertilnoj dobi čekajući da Ivan prespava noć pa sam se požurila!

hcvala cure na čestitkama!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

A i meni treba da saberem dva i dva....cccccc Pa Lovri bio rodjendaaaaaan...
    Sa malim zakasnjenjem puno lijepih malih zelja za njega i jedna najveca za sve vas!!!

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ajme, i ja zaboravila na rođendan....
    Lovro, sretan 2.rođendan

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

čestitke i i od nas velikom Lovri

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

hvala svima na čestitkama!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

yasmin, čestitam od srca!

Maruška, sretan rođendan Lovri!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

lovre, sretan rockas!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Yasmin, cestitaaam! Mirnu trudnocu-bravo Josie, to mi se bas svidja; Yasmin-pridruzujem se u zeljama za mirnu trudnocu.
    Ljudi stisnuo me posao, pa nemam bas vremena za ZPB. Citam svakih par dana.
    Lovri sretan rodjendan!

Filip jos nije zavrsio ni s infarixom. Sad je zdrav, ali me strah uci u cekaonicu kod pedijatra s njim zbog gripe. Iz istog razloga necemo ni na maskare. S djecom se svakodnevno druzimo po parkovima.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja isto gledam, slavio se neki veeeeejikiii djuuugiiii rođendan, a nitko ne čestita, već sam mislila da ima neki topic na Čestitamo, pa reko pogledat ću kasnije, a kad ono....sram nas bilo
    Sretan rođendan ti...., sretan rođendan ti, sretan rođendan Lovre..., sada žeeeeliiiimoooo miiiiiii :D , uh prećerah malo

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

[quote="yasmin"]
    bojim se da više neću biti u fertilnoj dobi čekajući da Ivan prespava noć pa sam se požurila! quote]
    - ima neki smajl koji se smije od ....kako se to ono zove.....očaja?

zebra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

yasmin :D :D :D
    lijeputrudnoću ti želim
    zašto nema trudnog smajlića? da se onak gladi po buši?

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Lovre sretan 2.rodjendan sa malim zakasnjenjem i od nas :D :D :D

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A ja si mislim, kako će nas malo ostati na zpb 05 kad sve ove duple mamice pohrle na bebi podforume......šmrc.....
    Cure, idete li u igraonice? Mi smo bili jednom i totalno sam se razočarala, u principu su se klinci zabavljali sami a dvije tete išle uokolo i sakupljale igračke....Možda je svuda tako?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

A ja si mislim, kako će nas malo ostati na zpb 05 kad sve ove duple mamice pohrle na bebi podforume......šmrc.....
    ma nema šanse, vi ste meni cure uvijek No1

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ma mogu se one raštrkat po bebi pdf-ovima, ali tamo ionako nema ništa zanimljivo kad su sve to već prošle, ZPB je ipak ZPB, pa makar će nas doć škicnut
    a i uostalom ko da na ovom pdf-u nema mjesta za prinove - svi smo mi ZPB

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

svi smo mi ZPB
    Nego kako!

Ako slučajno kome treba puhač svjećica moj sin se prijavljuje! Svaki dan moramo paliti neku svijeću da dijete puše. Sva sreća pa popodne imamo još jednu proslavu rođendana.
    Da se pohvalim: dolaze nam splitski ZPB-ići! Neke cure su aktivne na forumu, neke ne. U 'ekipi' nas ima 8 a kikići su rođeni u razmaku od mjesec i po dana. Prava banda!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    dolaze nam splitski ZPB-ići! Neke cure su aktivne na forumu, neke ne. U 'ekipi' nas ima 8 a kikići su rođeni u razmaku od mjesec i po dana. Prava banda!
    To smo mi!
    Osijećamo se prozvanima pod ovim "banda" jedva čekamo popodnevno druženje, hvala bogu, zdravi smo. (kuc,kuc,kuc!)

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

LOVRE Maruškin sretan ti veliki rođendan (i oprosti što smo te propustili, sram nas može biti! )

supre što se splićanke nalaze, baš me to veseli!
    ove purgerice su toliko lijene, da se za kavu dogovaraju još od pretprošlog uskrsa!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kad splitska okupljanja tako dobro idu... možda da i vi navratite? Ninet smo upoznali, čekamo vas ostale...

Dakle, svi ZPB-ići pozvani ste u Split na nacionalno okupljanje!

p.s. Ninet, ako ti se slučajno štuca... u našoj kući si poznata kao 'Vitola mama'.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Kad splitska okupljanja tako dobro idu... možda da i vi navratite? Ninet smo upoznali, čekamo vas ostale...

Dakle, svi ZPB-ići pozvani ste u Split na nacionalno okupljanje!
    Jooooj, vrlo rado, al ko što kaže josie, ne sjećam se kad sam zadnji put stvarno bila na kavi u kvartu - čista lijenost

zebra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

8) mi smo tak lijeni, samo do parka, tu malo po livadama i vikendom baki bar na jedan ručak (njam) al zavidimo splitskoj bandi!
    sretan ročkas i dobar tulum!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Izvješće s jučerašnjeg tuluma:
    Unatoč virusima koji haraju po gradu, uspjeli smo se skupiti u zavidnom broju - 6 malih ZPB ića i njihove mame (i dva tate). Bilo je veselo, nitko nije nastradao (previše), ništa se nije razbilo (za divno čudo!). Svijeće su se puhale zilion puta, sve dok ih Marko (slavljenik broj 2) teatralno nije izvukao i objavio: A sad ćemo papati! Bilo je poljubaca, suza, čupanja (op.a. ovo uglavnom moj Lovre )...
    S nestrpljenjem očekujemo slijedeći tulum!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

od Vitole mame... e zavidimo vam....posebno na tim svjecicama i puhanju....mi smo isto ludi za tim

Inace Viktor ima curu...Vec danima mi spominje neku Adiju...Nikako da skontam ko je. I sinoc prolazimo kraj Vindija prodavnice, a on se prodere Adiaaaa i utrci unutra...pravo u zagrljaj prodavacici Azri...

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Bili smo na Lovrinom i Markovom rođendanu i super se proveli (unatoč optužbama da su neki došli samo jesti )
    Djeca, bar mi se tako čini, još uvijek ne percipiraju jedni druge, fokusirani su uglavnom svatko na sebe, željenu igračku, neki na maminu ciku ,a naravno, svi na slastice sa stola.
    Do zajedničke igre ćemo se još malo strpiti...
    Organizatorici rođendana, sve pohvale, kuća je nakon nas izgledala kao da je bomba pala ali da je drugačije ne bi ni valjalo :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •