Eto nas! Vratili se iz Njemačke ! Bilo je super osim turbulencija u avionu na putu tamo. Išli u utorak, sat nakon što smo sletili zatvorili aerodrom u Stuttgartu zbog mećave i nevremana. Ali moje zlato bilo raspoloženo cijelo vrijeme. A tamo snijega ....
Prvi dan kupili skijaško odjelo za njega (malo preveliko pa se gegao kao patak) i bili po par sati dnevno vani. Rođaci mu imaju 3 i 6 godina i super su se slagali i razumjeli, mada oni teško govore hrvatski. čak je Matej propričao njemački.

Naše igračke su Lego kockice i drvene puzzle ili kocke puzzle. Imože se igrati satima. I autići svakim danom sve više. I crtanje, ali tu treba netko pokraj njega jer "mam, ctaj sova" (crtaja slova. I nevjerojatno ja da zna ali baš svaki put slova D-deda, B-baka, S- svinja, A- Antonija, J-julija, L-list, M-mama ili matej, T-tata, P-patricija, U-ujo, ali slovo O je ostao -krug. A poznaje i trokut, kocko, srce, zvjezdu i još hrpu oblika. S bojama nam ide malo teže, a životinje , ni ja ih ne znam toliko.
Naše spavanje se nekako unatrag dva mjeseca poremetilo. Nekada zaspe i spava bez problema, nekad ga ne možeš uspavati ili se budi noću.