-
Da, baš gledam, mi imamo megablockse nekakve sa gusarima, čamcem i palmom, ali ih je jako malo (ni izbliza ih ne možeš tako složiti), ali smo mu kupili nekakve druge (mogu se slagati skupa) s nešto manjim "pipcima" i njih ima puno i slaže ih tako u zrak, ali su puno manje kockice, može se napraviti i kuća s vratima, prozorima, krovom i drvećem, pa ih ima par na kotačiće i može se složiti auto, lokomotiva, kamion, čak ima i neki čovo koji valjda to vozi....a vidi ti mamu, al se zanijela....
u vrtiću sam vidjela nekakve ogromne lego kocke i to mu je mrak - on je veći pa slaže, a mali mu ruše, pa je on opet faca pa složi....i tako cijeli dan, tete na miru, samo što je prošli tjedan pao na jednu i razbio donju usnicu, hm
grozno je izgledalo dok nije zaraslo, al sad je super....nego takve velike bi mu bile super za njegov uzrast, ali ja ih stvarno više nemam kamo staviti od silnih igračaka...stalno mu kupujemo nešto novo i što je najzanimljivije sa svim se igra, ali bratemili, ne znam kud ću više s tim.
Imamo onu jednu kutiju za igračke na kotačiće, ali prepuna je već godinu dana, jel zna netko kakav dobar štos za spremanje igračaka, nešto da fora izgleda, a da se samo sve može natrpati unutra.
Kupila sam i dvije ukrasne kutije (plastificirane), ali se P. toliko valjao po njima da su već promijenile oblik i više gotovo da ničem drugom ne služe nego da se on po njima valja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma