pozdrav svima! nas dugo nema, prezaposleni smo bili. puse Viktoru! i mi smo imali sličnu epzodu s ladicom, od tada smo oprezni.

Citiraj Mamasita prvotno napisa
najvise voli proljevati vodu pa brisati krpom. probala sam ga zeznuti, pa mu dajem piti vode samo u onoj neproljevajucoj bocici s kljunom, ali on potegne pa ispljune na pod i trk po krpu, rucnik, wc papir, moj donji ves ili sta vec uspije naci.

ivora živcira svaka flekica na zidu i namještaju. ima cijeli set opreme za čišćenje, spužvice, čudesne krpe...a i fleka kolko hoće. ima dio zida koji je on zamrljao s čokolinom, svime je probao, grozno ga živcira ta mrljetina. ako ga na to podsjetim kad ima zmazane ruke odmah ih diže u zrak i trči u kupaonu.
:/ noćas se razbolio. još jučer je bilo sve u redu. oko 2 ujutro mu je temp. počela rasti, do jutra je bilo preko 39 pa smo pili sirupa, koji je spustio na 38,5. bilo je grozno jer nikad nije bio ovako bolestan. plakao je po noći, i vikao maaammaaa, iako je bio u mom zagrljaju. cijeli dan kuri. stavljamo oblogeod octa. nije mi jasno. jučer nije bilo nikakvog pokazatelja da će se razboliti, sve normalitis.