-
ah, zaboravila sam ispričat o scenama. iliti kako sam se prepala ja, a kako ivor: u rano predjutro u nedjelju čujem ja tiho "mama" otvaram oči..horor film, pred nosom mi je moje dijete lica potpuno prekrivenog friškom crvenom krvi!! koji šok! ni dijela kože da nije crven, ni kapci! prestala sam disat malko, onda mi je došlo da mu curi krv iz nosa, a on je to razmrljao po sebi. on se nije previše uzbudio, bio je malo iživciran jer ne može spavati. tako sam se u rano jutro prepala ja.
isti dan predvečer prepao se ivor, po prvi put u svom mladom životu. predvečer družimo se u kuhinji sa susjedovom curom, zazvoni zvono, mi svi pomislimo kako je stigao i susjed (svi ostali zvone na portofon). ivor viče "ja, ja!", otključam i pustim njega da otvori. stojim iza njega opušteno, glupača nit ne gledam tko mi je pred vratima. kad ivor odskoči dva koraka i počne urlat, a sa vrata tanki glasić "danas su maškare, najbolji dan" dijete neko malo samo s plastičnom maskom mačke. :? kakve pa maškare? fašnik je za dvajst dana.tko ga je jadnog tak poslao? sigurno si nije baš zaradio slatkiša. mi smo mu morali praktički zalupit vrata u nos, a mi smo još sat vremena sjedili zamišljeno i svako malo je pitao "nema?" kao nema maškara, jel mama? pjesmica mu se sviđa, a pokazala sam mu maškare u njegovim novinama (pretplaćen je na plodine i merkaror).
nije nam dosadno 
očito je neka epidemija gripe, pa držimo fige svim
da što prije stanu na noge.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma