Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
Inače, meni se maloprije dogodila jako čudna stvar - dečki su otišli u Stubake, ja sam malo guštala i zatim zaspala. Probudila sam se odjednom sva u panici, srce mi je lupalo, imala sam osjećaj da mi je Arpi izašao iz kuće dok sam spavala. Naravno, za par sekundi sam se sjetila da su njih dvojica zajedno i smirila sam se, ali nisam mogla zaspati.

15-ak minuta kasnije su došli doma, ja sam to odmah ispričala MM-u, a on me sav šokiran pogleda i veli mi da se prije 15 minuta u njih zaletio neki pijani kreten kad je MM stao na zebri. Arpi je spavao, ali ga je trrzaj probudio i strašno preplašio pa je počeo vrištati i zvati me - u vrijeme kada sam se ja probudila! Ni njima ni autu nije ništa, nije bila velika brzina.
Eto, majčinska intuicija na djelu...
spooky.... :shock:
ja sam isto ovaj vikend imala more...
MM u gripi, mene nešto uhvatilo, pa su se svekiji ponudili da jučer ujutro dođu po P. da preko dana bude s njima da ga baš ne zarazimo sad kad je takoreći skoro pa zdrav....
čitav dan sam bila u bunilu, kao hoću se odmoriti, ali čim legnem čini mi se da me P. zove, onda se sjetim da nije doma, ali nikako se opustit, stalno mi u glavi njegov prazan krevetić...i tako čitav dan...
mislim i prije je išao bakama, ali ovo jučer mi je bilo skoro pa traumatično.
ok, i preko tjedna nismo skupa dok radim, ali kad sam doma, a njega nema, izbezumljena sam, paše mi da se malo odmorim, ali ne mogu se nikako opustiti, očito sam ja došla u fazu straha od odvajanja, više nego on