Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: izvijanje, opet.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno izvijanje, opet.

znam da je bilo dosta govora o izvijanju, no ja imam jedno pitanje na koje nisam nasla odgovor u dosadasnjim postovima.
    o. se izvija ali samo u odredjenim situacijama uglavnom kada se budi po noci da ciki i ponekad kada plače. kada je budan, kada se igra, uglavnom u svim ostalim situacijama to nikad ne radi. a kada se izvija to mi izgleda kao protezanje, skupi šakice uz tijelo, sav se napne, zabaci glavu malo unatrag i bude jako krut.
    inače, što se tiče motorike normalno napreduje: hvata rukicama predmete, trpa ih u usta, kada je na trbuhu glavu drzi gore bez probleme koliko trebe, okrenu se neki dan s leđa na trbuh i obrnuto. apgar je imao 10/10.
    da nisam citala forum ja to izvijanje nebi ni primejtila, tj. mislila bi da to nije ništa za zabrinuti se.
    trebam li zatraziti mišljenje nekog specijalista, dali da samo napomenem pedrijatrici na iducem redovnom pregledu ili situacija nije za zabrinuti se?

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Otiđi u pedijatra i traži uputnicu za fizijatra.Tako se izvijao i moj mali nećak, pa je dobio vježbice.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Spomeni pedijatrici, što te košta, pa će ona procijeniti i uputitit te dalje.

nadam se da nije ozbiljno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •