Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: EUROCAMPUS-što "nakon" 4-og. razreda?

anica

Početno EUROCAMPUS-što "nakon" 4-og. razreda?

S obzirom da možda selimo uskoro u Zg.,razmišljali smo da djecu upišemo u fr.školu(Eurocampus).Naime,stariji sin je već bio krenuo u Francuskoj u prvi razred a sada je u drugom raz. u Splitu.Zato nam se ovo činilo zgodno-da ne zaboravi jezik a iskreno,i njihov sistem obrazovanja nam je super odgovarao.Ali vidim da je ovdje fr.škola organizirana samo do 4-og.raz.(iako sada imaju i college,ali kako sam shvatila samo kao dodatnu nastavu u večernjim satima).Pa sada se mislim što nakon toga-znači da onda se vraćaju na klasičnu hrv. nastavu u drugu školu?!Ne znam koliko bi to onda imalo smisla obzirom da bi bio tu onda samo 2 god.-jedino bio možda koristilo mojim mlađima koji bi krenili već u maternelle.Svejedno,ako koja mama ima iskustva i dojmove bit ću zahvalna da ih podijeli.
    Usput,pozdrav svima,ja sam mama početnica na forumu-iako ga čitam godinama i spasio me mnogo puta... :?

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

nemam odgovor na tvoje pitanje ali ti želim dobrodošlicu

anica

Početno

Hvala na dobrodošlici!
    Usput,evo da još napomenem da sam negdje vidjela na forumu komentare nekih mama čija djeca idu tamo u njemačku školu pa svejedno,možda neka od vas zna nešto vezano uz pitanje-u biti je "slučaj" isti za obe škole.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •