Jel netko bio u subotu? kakvi su bili recepti, savjeti?
Bila je radionica o prehrani djece do 2 godine.
Jel netko bio u subotu? kakvi su bili recepti, savjeti?
Bila je radionica o prehrani djece do 2 godine.
Ako niste bili, a htjeli bi, zbog velikog interesa će radionica biti ponovljena. Informacije na 4847 119.
Bila prije skoro 2 godine. Mogu ti poslati recepte na pm.
Idem sad 10.2. na ovu slijedeću radionicu (za djecu od 2-8g).
Daj i meni, pliz!![]()
Poslala....
Kako komentirate to da Planetopija nije prevela Kushijevu knjigu Macrobiotic Pregnancy and Care of the Newborn? a do sad su skoro sve knjige preveli...
bdw. čini mi se da ne pripadamo pod "recepte"
Tessa, i ja bih te molila. Poslala sam ti pp, ali valjda nisi vidjela
Poslala sam svima. Možda je post pre dugačak pa zato nije došao. Zovite u pomoć moderatoricu ili ću vam morati poslati na neki dr način
Ništa. može onda na mail? Šaljem na pp
Može biti da je predugačak, najbolje da se prebacimo na mail.Tessa prvotno napisa
tessa, može i meni?
Slanje preko forumskog pm-a ne funkcionira vjerojatno zato što je pre veliki file, pa vas molim da mi pošaljete na pm (ne na forum!) svoju privatnu mail adresu
Zaboravila sam napisati za sve koje žele i mogu otići u Makronovu na radionicu Prirodna prehrana za bebe i djecu do 2g. da je termin 17.02., cijena 230kn, a za Djecu 2-8g termin je 10.02. Na žalost ne dozvoljavaju da se dođe s bebama....![]()
:? Pa nisi joj napisala koliko traje.Tessa prvotno napisa
Radionica je od 10-13:30h.
Tessa, hvala na info, nisam znala da postoji radionica i od 2 g. nadaljeSuper, jedino kaj mi ovaj termin ne paše ( a i imaju već listu čekanja) pa sam se predbilježila i nadam se da će biti još koji termin.
Inače, meni nije čudno da ne daju da se dođe s bebama- pa kako bi se mame skoncentrirale na radionicu uz bebe :? A i moj miš sigurno ne bi bio zainteresiran za 4 sata predavanja pa mu to ne bi ni priuštila- on je više tip od akcije, a što se jela tiče zanima ga samo rezultat, tj. konzumacija![]()
mommy, naravno da joj nisam napisala. Ako je zainteresirana neka nazove Makronovu. Ti si lijepo na početku napisala njihov broj telefona![]()
daisy2005, nije ni meni čudno da ne mogu doći bebe, jer za to zaista treba truda oko organizacije. Ali samo pokušaj zamisliti sliku mama i beba koje se lijepo druže i degustiraju finu papicu. Zamisli te osmjehe na bebinim licima![]()
![]()
![]()