Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Muškarci, seks i cice

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Muškarci, seks i cice

Kako vaše polovice percipiraju cice dok se seksate? Evo recimo moj ih nije dotaknuo otkad sam rodila, možda eventualno preko majce. Ne znam da li je to zbog toga što misli da će ih "zaprljati" ili mu one više ne predstavljaju izvor požude s obzirom da su Janin izvor hrane?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Jelka, ja mislim da je on zapravo zbunjen..Ja se sjecam da je mene MM pitao hoce li mi svo mlijeko iscuriti ako me stisne
    Ne vjerujem da mvise nisu izvor pozude..ili ga je strah, ili se suzdrzava jer sada one imaju drugu, vazniju funkciju.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja se sjecam da je mene MM pitao hoce li mi svo mlijeko iscuriti ako me stisne
    meni je. kao i kad bi se uzbudila...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kod mene je bilo ovako, u to vrijeme kad su klinci bili mali i dojili su, MM nije htio ni blizu mojim cikama, ono kao da su one bile rezervirane samo za dojenje , bila sam malo u čudu, ali sam poštivala njegovu odluku.
    Druga stvar je bila malo jer neznam dali se to nekoj od Vas dogodilo bilo je "let down" za vrijeme sexa ili nakon orgazma, ne svaki put, ali se znalo dogoditi.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

to sam bas napisala.

ali meni nije pasalo jer je su bile osjeljive pa bi bolile cim ih se primi, bile su prepune mlijeka pa bi curile a i nekako- stop! to je Leino

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Re: Muškarci, seks i cice

Citiraj Jelka prvotno napisa
    Kako vaše polovice percipiraju cice dok se seksate? Evo recimo moj ih nije dotaknuo otkad sam rodila, možda eventualno preko majce. Ne znam da li je to zbog toga što misli da će ih "zaprljati" ili mu one više ne predstavljaju izvor požude s obzirom da su Janin izvor hrane?
    Kao da sam ja pisala... i priznajem malo mi to smeta...

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Meni je jedna kolegica pričala da joj mlijeko curi za vrijeme sexa pa me prvi puta bilo strah da mi se to ne dogodi, ali nije. Jedino što mm kaže da osjeti slatkasti okus

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moj ih se ne može zasititi od kad sam rodila (17mj.) - stalno ih hvata, mazi,...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Skoro mi brokula izletjela po šparhetu...
    Dakle, ovaj moj luduje za cicama od kad sam rodila. U početku bi mi mlijeko dosta snažno kapalo dok bismo se seksali i njemu je to bilo divno. Očaranost ne prestaje. Neki dan je Neva baš puuuuno cicala, onda me još došla gnjaviti mačka i gurala mi se na torzo, onda smo se išli seksati. I onda krenuo on - te vrti na jednu, te na drugu stranu. I onda ja rekla - dosta, ove sise su na raspolaganju cijeloj kući, ne diraj!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi bi bili cijeli mokri od mlijeka i baš je bilo čudno, kasnije je prestalo to nekontroliranje. A ja mislila da se to samo meni dogodilo.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

moj neki dan ljubio cice i malo mu je štrcnulo u usta pa se naglo ohladio

a inače ih od početka trudnoće od kada su nabujale i sada poslije poroda opsjeda

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ovca_i_janje prvotno napisa
    Moj ih se ne može zasititi od kad sam rodila (17mj.) - stalno ih hvata, mazi,...
    isto ovako

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A joj Jelka, ja mislim isto da je TM malo zbunjen s novom ulogom cica. A zakaj lijepo ne popričaš o tome s njime ? I ako hoćeš da ih dira onda mu to reci, nemoj šutjeti.
    MM je bio fasciniran cicama još od moje prve trudnoće. Kod mene je slučaj da mi cice stalno rastu. Sada poslije druge trudnoće još su veće, a ovaj moj je sav sretan. On ionako ima onu bedastu teoriju da žena mora imati cicu veličine muževe šake. :? A MM ima šake kak Matija Gubec (znate onaj ogromni kip tam negdje u Stubici).

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Čekala sam te!

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Čekala sam te!
    Ti to mene u zasjedi ?

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Amelie32 prvotno napisa
    Čekala sam te!
    Ti to mene u zasjedi ?
    vas dvije

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sada ću ja reći rečenicu MM-ovog prijatelja (koji je isto oženjen i njegova draga doji bebicu) kako se nakon druženja sa par parova (koji još nisu oženjeni i nemaju djecu!) od srca nasmijao i rekao MM : " Ovi još uvijek misle da je cica predmet požude!! !"

patuljčica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ajoj, sad sam se prisjetila tih dana. Moj se nije dao smesti s novom funkcijom mojih cica, dapače nakon keksanja smo bili totalno mokri od mlijeka

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ahhh, sex kaj je to?
    Znam da nije usko vezano uz temu ali daj nek me netko savjetuje kad i kako uopće stignete do sexa..... ja sam od poroda samo dvaput uživala u tim blagodatima bračnog života....nemam pojma niti kak je došlo do te prisilne apstinencije (možda je razlog dvoje klinaca, od toga jedan u predpubertetu koji nas rijetko ostavlja na miru, Roko spava sa mnom a MM na improviziranom podnom ležaju...) samo znam da ima popriličnog efekta na moje mentalno zdravlje...a cice khhhhh....ma koje diranje

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Pa ako nemate nikakve druge mogućnosti, onda malo Roka (dok ste sigurni da čvrsto spava) prebacite na podni ležaj, a TM-a na krevet.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ma mislim da ima veze i sa iniciranjem uopće same radnje....toliko smo svi umorni od svojih radnih zadataka da i nemamo neke prevelike volje za sex...ja za sebe mogu reći da i imam u glavi ali sam tak umorna navečer ili bude već toliko kasno da nisam za niš.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •