-
Gdje kupiti Brevi autosjedalicu (jaje)????
Trazila sam po svuda...ja kad zapnem opaka sam, zovem cak i susjedne zemlje
...trazim brevi jaje (tocno ovu boju: smart silvertime 119)...i ne nadjoh nigdje...one postoje ali u Dubrovniku je nemoguce doc do njih...Turbo Limach nema te 0+
zvala Zagreb Tintilinic i zena mi kaze da ih oni nemaju i da se te sjedalice nisu pokazale najbolje na testovima..
uputila me na Baby Media Shop a tamo mi se nitko ne javlja....zna li itko gdje naci bas to jaje???
evo slike: http://www.brevi.eu/public/page.jsp?sez=182&pag=446#
-
Re: Gdje kupiti Brevi autosjedalicu (jaje)????
zvala Baby Media Shop - nemaju Brevi autosjedalica uopce, zvala Adax - isto nemaju!!!!
Mislim da li je ovo moguce u cijeloj drzavi Hrvatskoj?????
-
mi kupili u tl, s kolicima (3u1), ali nisam zadovoljna baš time. zašto bi baš njih?
-
ma u TL mi kazu da nikada nisu imali te smart sjedalice (jedino u kompletu valjda imaju...ali mi to nisu rekli)) a meni taj komplet ne treba vec samo sjedalica....
ma zelim je radi boje...uzasno mi se svidja...vedrija je za razliku od svih "mrtvackih" koje sam vidjela...
imas istu tu ili....????
-
meni se ne dopada jer ima puno veći nagib od ostalih AS, menie je uvijek bilo frka stavit R u nju radi tog nagiba, kao da sjedi, a ne neki poluležeć kao kod ostalih
-
-
+ zaboravih reci kako Nili taj nagib vise ne igra neku bitnu ulogu posto je vec velika (jucer 6 mjeseci)....i moze se prilagodjavati raznim "napravama"...
-
-
Zvala opet TL i zena mi tvrdi da nikada nisu imali to jaje, a da su kompete imali prije 2-3 godine...mislim...sve mi je ovo neka lagana muljaza ili netko ne zna sto govori ili se nekome ne da traziti za kupca, ali to sto mi je ona rekla jednostavno NE DRZI VODU, jer je to nova kolekcija 2006. godina...mislim zapela jesam ali vise ne znam sto da im kazem...one tvrde da nema a zene koje su ih nedavno kupile tvrde da ima...cak sam poslala mail Breviju (ali nece odgovoriti, kao ni Peg Perego sto mi nije odgovorio kada sam trazila hranilicu)...toliko od DRUSTVENO ODGOVORNOJ organizaciji...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma