Citiraj Linda prvotno napisa
Megi je oduševljena baletom! :D Izdržala je od početka do kraja i puna je dojmova.
Anek, veli mm da je Vid još koncentriranije gledao nego Megica i da je predivno dijete. Baš mi je drago da je "blind date" super prošao.
da, nevjerojatno kako su bili opčinjeni i slatki. vid je bio hipnotiziran, nije se pomakao, a bilo je naravno i bisera:
-na sceni se pojave balerine s nekakvim vijencima od cvijeća u rukama, a on ispali onako na glas da su se ljudi smijali: "isuse bože, kaj je ovo??"
-onda sam čula megicu kako pita tatu dok je promatrala balerine i baletane "zašto se njima svima vide guzice, i "zašto princ ima našminkane oči.."
ma tako su bili medeni oboje, nevjerojatno mi je kako su izdržali do kraja, stvarno je dugo trajalo!
bilo je jako lijepo i moraćemo tako nešto opet ponoviti, megica je prava kompanjonka za kazalište, a TM baš simpatičan i razgovorljiv

uglavnom, nadam se da će nam se slijedeći put pridružiti još netko s foruma, pa da društvo bude još veće :D
možda je ovo trebao biti pp lindi, ali samo sam željela napisati da roditelji svakako mogu voditi malu djecu na balet - prekrasno je i čarobno za svako dijete koje pokazuje interes za takve stvari