-
trosjed razvlačenje
Tražim dobar kvalitetan trosjed na razvlačenje, da bude udoban preko dana, a navečer divan bračni krevet i da se ne razmrda mehanizam, da nema rupa i da niš ne visi barem 5 godina. Ima li tko savjet, ovaj razgoršek super izgleda - kakva su vaša iskustva?
-
nisam strucnjak, ali mislim da takav ne postoji. kazem iz vlastitog iskustva. puno sam spavala po tudjim kucama na svakakvim trosjedima na razvlacenje i sve je bilo mucenje.
cak mislim da su ti trosjedi na razvlacenje tako neudobni da bi gosti ostali sto krace
mislim da s tim mehanizmom na razvlacenje pati i sam trosjed kada je skupljen, jer jako brzo propadne.
cini mi se da je bolja varijanta kupiti kvalitetan trosjed, pa posebno krevete koji se mogu skupiti.
-
Pikula, iz osobnog iskustva ti kažem - nemoj trosjed ak ti baš nije sila i ako se želiš naspavati. Ja brojim dane do idućeg mjeseca kad ćemo si konačno kupiti pravi krevet jer je ovo više neizdrživo, sav je potonuo, letve mi se zabijaju u kičmu (one koje su na pregibima trosjeda) i probudim se neispavana i u bolovima (a tak je i na MMovoj strani, a on nije tak težak ko ja).
Inače, naš je trosjed tri i pol godine star i na federe je (bila sam trudna kad smo išli kupovati i hormoni su me šorali pa mi je sve bilo bolje od onog na čemu smo prije spavali te sam napravila kardinalnu pogrešku
), a i ja sam jako teška... možda ne bi bilo tak da nije bio na federe, nego da je punjen spužvom :?
-
Prvo, ako ikako možeš, nemoj trosjed nego krevet.
Drugo, ako krevet nije opcija nego mora trosjed, kupi nešto ovakvo.
To ti radi na principu da se sjedeći dio izvuče van, a naslon se onda spusti dolje (dok je namješteno za sjedenje, naslanjaš se na podnicu).
Mi imamo trosjed na taj princip već 5 godina, razvlačimo ga svaku večer i još nas služi (kupljen u Domi).
-
ovaj kauč koji ti predlaže Juroslav je dobar, mi ga imamo i nemamo pritužbi.
-
Mi imamo Razgorsek trosjed koji se ne razvlači i vrlo je kvalitetan, isti kao i prije tri godine kad je kupljen. Preporučujem tog proizvođača
-
-
I mi imamo ovakav kao sto Juroslav preporucuje, i sluzio nas je 4 godine, a skoro svaki dan dolazilo drustvo i nema ko nije sedeo na njemu. Kad je to zicano jezgro unutar propalo (udubilo se), MMov brat zamenio (bavi se tapeciranjem namestaja), i stavio najtvrdje Jogi duseke unutra. Sve 5, jos je bolji nego pre. Ko nema prostora za bracni, cini mi se da je ovo najbolje resenje.
-
Pokušaj pogledati na IKEInoj stranici - možeš kombinirati kakav madrac želiš, a ima i trosjeda koji su posebno "podebljani" za svakonoćnu upotrebu
http://www.ikea.com/webapp/wcs/store...tegoryId=15626
Meni je IKEA glavni izvor inspiracije (i mase stvari po doma!).
-
ovaj krevet koji je Jaroslav pokazao smo mi imali i spavali na njemu nekih 6 mjeseci......udoban je ali jedina mu mana što nema uzglavlja pa jastuk stalno pada (osim ako jedna strana kreveta nije uza zid...
Sad imamo kutnu koja se razvlači i preugodna je za sjednje .....može poslužit i za spavanje....al nema do normalnog madraca....
-
zanima me koji je najbolji materijal em za lako čišćenje, em za protiv grinja, em za spvanje/povremeno spavanje
-
umjetna koža! imamo 7 godinu kutnu, kao nova izgleda. jedino je mačak proderao na jednom mjestu, ali inače se ništa nigdje ne vidi.
-
a kak je to za spavanje stalno ili povremeno, kaj nije vruće?
-
Da ne otvaram novu temu - razmatramo kupnju trosjeda/fotelje za DB, s mogućnošću pretvaranja u ležaj povremeno (kad dođu gosti).
Ima li možda netko iskustva s ovim (ili preporuku za nešto slično)?
-
Mi smo zadnji kupili u primi u siječnju,i pak nerazvijen može jedan čovjek komotno spavati
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma