Results 1 to 15 of 15

Thread: trosjed razvlačenje

pikula's Avatar

Default trosjed razvlačenje

Tražim dobar kvalitetan trosjed na razvlačenje, da bude udoban preko dana, a navečer divan bračni krevet i da se ne razmrda mehanizam, da nema rupa i da niš ne visi barem 5 godina. Ima li tko savjet, ovaj razgoršek super izgleda - kakva su vaša iskustva?

lara26's Avatar

nisam strucnjak, ali mislim da takav ne postoji. kazem iz vlastitog iskustva. puno sam spavala po tudjim kucama na svakakvim trosjedima na razvlacenje i sve je bilo mucenje.
    cak mislim da su ti trosjedi na razvlacenje tako neudobni da bi gosti ostali sto krace

mislim da s tim mehanizmom na razvlacenje pati i sam trosjed kada je skupljen, jer jako brzo propadne.
    cini mi se da je bolja varijanta kupiti kvalitetan trosjed, pa posebno krevete koji se mogu skupiti.

MalaSirena's Avatar

Pikula, iz osobnog iskustva ti kažem - nemoj trosjed ak ti baš nije sila i ako se želiš naspavati. Ja brojim dane do idućeg mjeseca kad ćemo si konačno kupiti pravi krevet jer je ovo više neizdrživo, sav je potonuo, letve mi se zabijaju u kičmu (one koje su na pregibima trosjeda) i probudim se neispavana i u bolovima (a tak je i na MMovoj strani, a on nije tak težak ko ja).
    Inače, naš je trosjed tri i pol godine star i na federe je (bila sam trudna kad smo išli kupovati i hormoni su me šorali pa mi je sve bilo bolje od onog na čemu smo prije spavali te sam napravila kardinalnu pogrešku ), a i ja sam jako teška... možda ne bi bilo tak da nije bio na federe, nego da je punjen spužvom :?

Juroslav's Avatar

Prvo, ako ikako možeš, nemoj trosjed nego krevet.

Drugo, ako krevet nije opcija nego mora trosjed, kupi nešto ovakvo.
    To ti radi na principu da se sjedeći dio izvuče van, a naslon se onda spusti dolje (dok je namješteno za sjedenje, naslanjaš se na podnicu).
    Mi imamo trosjed na taj princip već 5 godina, razvlačimo ga svaku večer i još nas služi (kupljen u Domi).

khaa's Avatar

ovaj kauč koji ti predlaže Juroslav je dobar, mi ga imamo i nemamo pritužbi.

mama_jos_malo's Avatar

Mi imamo Razgorsek trosjed koji se ne razvlači i vrlo je kvalitetan, isti kao i prije tri godine kad je kupljen. Preporučujem tog proizvođača

Osoblje foruma Lutonjica's Avatar

svekiji imaju neki kožni trosjed koji je fenomenalan kad se razvuče (znam jer sam spavala tamo nekad davno ).
    na njemu su spavali svakodenvno valjda 15 godina i još uvijek je super udoban i kvalitetan.
    mora da je i fino koštao :/

mi pak imamo razgorsekov trosjed na razvlačenje, prekrasan je i super funkcionalan kad je sklopljen, ali nakon 2 godine svakodnevnog spavanja na njemu totalno se uništio taj dio za spavanje i jedva smo dočekali da kupimo pravi krevet.

I mi imamo ovakav kao sto Juroslav preporucuje, i sluzio nas je 4 godine, a skoro svaki dan dolazilo drustvo i nema ko nije sedeo na njemu. Kad je to zicano jezgro unutar propalo (udubilo se), MMov brat zamenio (bavi se tapeciranjem namestaja), i stavio najtvrdje Jogi duseke unutra. Sve 5, jos je bolji nego pre. Ko nema prostora za bracni, cini mi se da je ovo najbolje resenje.

paci's Avatar

Pokušaj pogledati na IKEInoj stranici - možeš kombinirati kakav madrac želiš, a ima i trosjeda koji su posebno "podebljani" za svakonoćnu upotrebu
    http://www.ikea.com/webapp/wcs/store...tegoryId=15626
    Meni je IKEA glavni izvor inspiracije (i mase stvari po doma!).

(maša)'s Avatar

ovaj krevet koji je Jaroslav pokazao smo mi imali i spavali na njemu nekih 6 mjeseci......udoban je ali jedina mu mana što nema uzglavlja pa jastuk stalno pada (osim ako jedna strana kreveta nije uza zid...

Sad imamo kutnu koja se razvlači i preugodna je za sjednje .....može poslužit i za spavanje....al nema do normalnog madraca....

jelena.O's Avatar

zanima me koji je najbolji materijal em za lako čišćenje, em za protiv grinja, em za spvanje/povremeno spavanje

kudri's Avatar

umjetna koža! imamo 7 godinu kutnu, kao nova izgleda. jedino je mačak proderao na jednom mjestu, ali inače se ništa nigdje ne vidi.

jelena.O's Avatar

a kak je to za spavanje stalno ili povremeno, kaj nije vruće?

Kanga's Avatar

Da ne otvaram novu temu - razmatramo kupnju trosjeda/fotelje za DB, s mogućnošću pretvaranja u ležaj povremeno (kad dođu gosti).

Ima li možda netko iskustva s ovim (ili preporuku za nešto slično)?

jelena.O's Avatar

Mi smo zadnji kupili u primi u siječnju,i pak nerazvijen može jedan čovjek komotno spavati