Pozdrav pravim pelenašima![]()
Dobila sam info od mojih omiljenih Kittykinsa da se Tots Bots pelene ne mogu više naručivati iz GB nego od nekog bližeg stockista.
Jel netko naručivao od vas ovih dana i odakle ste naručile?
Pozdrav pravim pelenašima![]()
Dobila sam info od mojih omiljenih Kittykinsa da se Tots Bots pelene ne mogu više naručivati iz GB nego od nekog bližeg stockista.
Jel netko naručivao od vas ovih dana i odakle ste naručile?
Ovaj se link nedavno pojavio na forumu:
http://www.pahuljica.hr
Hvala :D
Nisam znala da su "proradili", par puta sam pokušava ranije pa nije išlo.
Super
Evo mene opet.
Kod Pahuljice vidim samo Tots Bots Bamboozles a ja bih one "obične" i par fluflica...
Ima li netko link za narudžbu ovih?
Hvala
http://www.time2changeuk.com/
Probaj kod tete Alex jako je ljubazna!![]()
Hvala cocci & sunac!
Evo odgovora na moju narudžbe od prošlog tjedna:
Firstly, I should just say that we are no longer able to dispatch Tots
Bots products outside of the UK. As Tots Bots now have distributors in
Europe UK retailers are no longer allowed to sell outside the UK - so
this may change your questions! (Kittykins/Anj)
We have recently been informed that we are only allowed to sell Tots Bots with in the UK only. Customers from outside the Uk will have to find a stockist in their area. (Nappymania/Sarah)
Nadam se da ću uspjeti kod tete Alex ...
Čuj meni se postavila na trepavice za nekih 12 funti, milion puta mi mailala, napisala "gift", poštarina nekih funtu i pol a stiglo za 4-5 dana bez carine. Ma za svaku preporuku! Doduše, naručivala sam prije onih frka s carinom, kad su na T2C uveli mogućnost plaćanja telefonom i proširili izbor kartica kojima možeš plaćati.
Kad je to majlanje bilo? Jel u ovoj godini?
Ovo stanje sa Tots je čini mi se od 1.1.
Ha doduše to je bilo krajem prošle godine ali ne vidim realnog razloga da ti ne možeš kupovati gdje želiš! Bilo je i nekih fora da ne šalju Kushies izvan Kanade, pa ništa ME iz UK i slično a opet smo svi našli način i retailera da dođemo do njih. Probaj!
Pa zar ne možemo naručiti preko te Pahuljice?
može ali samo Totsbots Bamboozles. a oni imaju još par vrsta pelenicamia* prvotno napisa
A-haaaa!!!![]()
Meni su genijalne:
tots bots - rainbow bots - aplix
tots bots - aplix
pa želim naručiti još po jednu i probati ove na drukere
tots bots - fluffle - popper fastening
tots bots - bamboozle - popper fastening
pa možda da pitate u Pahuljici dal vam mogu nabaviti?
nikad se na zna
vjerujem da će Pahuljica ovo pročitati pa nam dati odgovor....![]()
Pahuljica je ovo pročitala!![]()
![]()
Zasad imam samo Bamboozles u ponudi. Međutim, ako netko želi nešto drugo od bilo kojeg proizvođača kojeg imam u ponudi, nije problem naručiti to za nekoga.
Ipak, nezgodno je samo jednu ili dvije stvari naručivati posebno, te ću takve narudžbe priključiti prvoj sljedećoj redovnoj narudžbi. Ako nekome nije problem pričekati pelene, nije niti meni naručiti.
Vedrana
:D
kao što se vidi, ovo je i mene obradovalo
već si duže mjerkam šareni prugasti TB fleece cover!![]()
i ja i ja :D rainbow fleece...preslatkivimmerby prvotno napisa